Wpis z mikrobloga

Cześć Mireczki, jakiego przewodowego pada polecacie do #xbox ? Ważne, żeby miał możliwość mapowania dodatkowych przycisków/ łopatek + funkcję skracania skoku LT/ RT. Miałem Elite 2 ale przy 3 zwrocie oddali mi kasę, teraz miałem jakiegoś polecanego pada Fusion z Amazon ale po 1,5 roku lewa gałka zaczęła piszczeć i poszedł zwrot. Cena tak do 300zl, gdyby było warto to mogę dołożyć do max 500zl.
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lukglo86: Najlepszy pad jaki testowałem to flydigi vader ale on nie ma skróconych triggerow. Oprócz tego warto rozważyć Razer wolverine v3 tournament oraz gamesir g7 pro
  • Odpowiedz
@lukglo86: Sam go mam, tylko w wersji wireless. Cena p------a ale pad sztos, zajebisty feeling w BO6. Ps. polecam black wersje, biały sie brudzi na potęgę
  • Odpowiedz
  • 0
@ejenes kupiłem...bialego. Tzn zamówiłem i nie muszę go odebrać. Faktura jest w połysku czy macie? Ja tam gram czystymi łapami, syn który nie patrzy czy zawsze ma czyste dłonie ma na szczęście swojego pada na którym nic nie widać (Forza Horzion Edition, taki kolorowy).
  • Odpowiedz
  • 0
@ejenes: właśnie wyskoczył mi na yt w poleconych film z padem Scuf Valor Pro. Też wygląda solidnie i do tego ma możliwość kontroli dźwięku. Teraz mam zagwozdkę czy anulować tego Razer'a i brać Scuf'a. Cena praktycznie ta sama - za 419zł można mieć białego czarnego lub COD 6 edtion.
  • Odpowiedz