Wpis z mikrobloga

@non-serviam: a-----l w Turcji jest dostępny bez większych problemów. Jak masz wątpliwości i nie znasz lotniska to bądź 3 godziny przed, najwyżej sobie pozwiedzasz lotnisko. 2,5h też będzie ok.

o proszę, a ja widziałem artykuły że ist 4 raz z rzędu najlepszym lotniskiem na świecie ( ͡º ͜ʖ͡º)

Słuchaj wykopków. Wczoraj jednego kierowca okradł na 7 euro. Może i była to prawdziwa cena za przejazd,
  • Odpowiedz
  • 0
@salo91: wiem że jest ten a-----l.
Byłybym 3h bez pytania ale na 2.5h dojazd jest metrem a to wygoda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W sumie z podręcznym + dobiegnięcie do gate powinno zadziałać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak coś nie pyknie to trzeba będzie lotem za 1200 i uj xD
  • Odpowiedz
@non-serviam: nie no, nawet jakbyś był 2h przed, to na 99% się uda, tylko jeśli nie byłeś tam jeszcze to dla spokoju warto przed. Dojście z metra do lotniska to nawet kilkanaście minut (chyba, że coś usprawnili, ale wydaje się to nie być możliwe, bo po prostu stacja jest w pewnej odległości i swoje trzeba przejść). Później jeszcze wyzwaniem bywa dojście do swojego gate i to zależy, gdzie on będzie
  • Odpowiedz
  • 0
@salo91: ło panie, zostaniesz moim personal guide po światowych lotniskach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Obyczaje sobie ale chyba jak fajnie ogarnę transport miejski to pierwszym metrem jadąc byłbym 2:40 przed czasem.
Generalnie to chętnie bym powiedział lotnisko ale nie chcę mi się bujać jakimiś dziwnymi dojazdami przed 5 rano...
  • Odpowiedz
  • 0
Taksówka z okolic placu Taksim 120 zł.

@fotograf_warszawiak: panie, ja mniej za bilet do Budapesztu zapłaciłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Meterkiem sobie pyknę za kilka lira i będzie na gulash u madziara ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzięki za wpis, wcześniej się trochę bałem że ogrom lotniska nas przyblokuje ale skoro 3h to było aż nadto, to 2:30 też powinno styknąć (
  • Odpowiedz