Aktywne Wpisy

MonazoPL +71
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
źródło: monazo promocje bankowe
Pobierz
EndymionPP +369
Jak możecie oczekiwać od kobiet że będą wierne, jeśli według nich najbardziej romantycznym filmem jest ten gdzie stara baba opowiada jak to mąż kupił jej niesamowicie drogą wycieczkę, na której dała d--y bezdomnemu? ( ͡º ͜ʖ͡º)
#heheszki #logikarozowychpaskow #rozowepaski
#heheszki #logikarozowychpaskow #rozowepaski
źródło: images (1)
Pobierz

Ponoć lotnisko jest ogromne i przemiał ludzi też jest ogromny ( ͡º ͜ʖ͡º)
#podroze #podrozujzwykopem #lotnictwo
Na pewno zapomnij o znalezieniu tam jakiegokolwiek miejsca siedzącego :)
2,5h z podręcznym chyba styknie? Lot międzynarodowy.
@non-serviam: zacznij pić nie później niż 3 godziny przed odlotem
Słuchaj wykopków. Wczoraj jednego kierowca okradł na 7 euro. Może i była to prawdziwa cena za przejazd,
Byłybym 3h bez pytania ale na 2.5h dojazd jest metrem a to wygoda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W sumie z podręcznym + dobiegnięcie do gate powinno zadziałać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak coś nie pyknie to trzeba będzie lotem za 1200 i uj xD
@non-serviam: co?
Obyczaje sobie ale chyba jak fajnie ogarnę transport miejski to pierwszym metrem jadąc byłbym 2:40 przed czasem.
Generalnie to chętnie bym powiedział lotnisko ale nie chcę mi się bujać jakimiś dziwnymi dojazdami przed 5 rano...
@fotograf_warszawiak: panie, ja mniej za bilet do Budapesztu zapłaciłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Meterkiem sobie pyknę za kilka lira i będzie na gulash u madziara ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzięki za wpis, wcześniej się trochę bałem że ogrom lotniska nas przyblokuje ale skoro 3h to było aż nadto, to 2:30 też powinno styknąć (⌐