Wpis z mikrobloga

#przegryw na tagu szanuje głównie tych chuopów o których coś wiem. Wylewne chuopy którzy opisuja czasem swoje problemy mają u mnie respekt za to że są autentyczni i potrafią swoje problemy przedstawic. Za to ci co piszą tylko „ok oski” czy „ja trukel” to z automatu zapala mi sie przy nich czerwona lampka. Najbardziej toksyczni sa tacy osobnicy co nie pisza nic o sobie a każdy chuopski sukces wyzywaja od oskarów. Albo Jak kogoś jedynym problem w życiu który zauważa jest np. wzrost i to że nie ma baby. To też dla mnie jest czerwona lampka bo do okoła widze mase niby niskich lub singli wygrywających normików. Nie lubię też jak ktoś siedzi na dnie i próbuje tam zatrzymywać innych bo on jest leń i jemu się nie chce nic. Ja się ciesze jak jakiś chuop z tagu odniesie sukces. I nie chodzi mi tutaj o tych typków co posiedzieli chwile i odeszli z d--y bo niby poznali przypadkiem dziewczyne na ulicy.
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kref3x: Tylko ludzie z takim autorytetem i posłuchem jak Ty mogą odmienić oblicze Tej ziemi. Nie rozumiem podejścia coniektórych "aby dowalić drugiemu" skoro wszyscy wiemy, że discordziaków i normików tu od groma.
  • Odpowiedz