Wpis z mikrobloga

#radom #airshow #takaprawda
@BasTajpan: chuya tam, to ze wstawisz mema to nie znaczy ze masz racje, ja posługuje sie tym co piszą media, a piszą ze to błąd pilota, więc jeśli to błąd pilota to gratuluje rozwagi, nie wiedzieć na jakiej wysokości zacząć robić akrobacje by mieć spory zapas do ziemi, SPORY bo nie robi tego w warunkach bojowych czy nad poligonem, gdzie jak jebnie to jebnie tylko na AIR SHOW do chuya pana, właśnie takie gadanie że był najlepszy z najlepszych dopompowało mu ego i sie rozyebał (jeśli to prawda i z samolotem było wszystko ok) Jeszcze jedna kwestia na nagraniach widać że leci na dopalaczu, lotnicy piszą że w tym momencie nie powinien mieć go załączonego (albo spartaczył po całości) albo nie mógł go wyłączyć. Gdyby przeżył to powinien zostać koncertowo w------y z lotnictwa i straty pieniężne. Nikt nie musi sie znać na temacie by wydedukować powyższe, no ale ciebie to chyba przerasta. Ale spokojnie, jesteśmy na wykopie, wystarczy dać tego mema i nikt nad niczym sie nie zastanowi, zbierzesz 1000000 plusików i połechtasz swoje ego, tak sie zasapałeś że aż mnie zablokowałeś bo napisałem prawde XD Nie ma to jak zacząć dyskusje i nie dać możliwości odpisania drugiej osobie :) Dorosłe. Twój wons wujo to lotnik jakiś czy co że sie tak zdenerwowałeś? Bo ja mam w rodzinie lotników tak sie składa i nie będzie mi jakiś typ z wypłoku pisać że jestem trollem bo napisałem że lotnik nawalił po całości. PS bastapczan nie żyje.
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Frygus96 ale wiesz, że na innych pokazach (np Francja czy Anglia) te akrobacje (petle) też robił na dopalaczu i właśnie to byl element pokazu?
Jeden drugiego wart...
Czekajcie na raport i buzia cicho.
  • Odpowiedz