Aktywne Wpisy

niebadzogrem +152
Wszystko zależy ile te laski zarobiły.
Sam jestem hetereo ale mam dość moich zarobków. Mam 5000 na rękę w państwówce jak mam za to kupić dom czy coś zobaczyć?
Zgodziłbym se nasrać do ryja, złapac bukake przez cały amerykański rząd nawet Polski. 1 dzień obojętnie czego z czego się wyliżę zdrowotnie za powiedzmy milion dolarów to uczciwa cena.
Wszystko sprowadza się do tego ile by płacili, czy za milion dolarów nie dalibyście zrobić
Sam jestem hetereo ale mam dość moich zarobków. Mam 5000 na rękę w państwówce jak mam za to kupić dom czy coś zobaczyć?
Zgodziłbym se nasrać do ryja, złapac bukake przez cały amerykański rząd nawet Polski. 1 dzień obojętnie czego z czego się wyliżę zdrowotnie za powiedzmy milion dolarów to uczciwa cena.
Wszystko sprowadza się do tego ile by płacili, czy za milion dolarów nie dalibyście zrobić

johann_10 +833
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Ale co ci dadzą takie przeprosiny?? Przeprosi bo nie chce na front ale po cichu nadal tak będzie myślał.
I nie on jeden. Ten tylko był tak głupi,że publicznie to powiedział. Reszta wie już, że trzeba uważać. Jak się dowiesz, to będzie za późno. Ruscy zresztą są tacy sami. W Niemczech jak znam życie to lubią popierać Putina jak
Tym bardziej,że Zełeński pomaga jak może i da im tę możliwość. Mieć polskie, nie musząc się zrzekać ukraińskiego. Wtedy mógł by to w centrum Warszawy,Krakowa,Wrocławia krzyczeć na ulicy. Nic mu nie zrobisz bo już Polak. Chyba,żeby odebrać obywatelstwo ale jak?
źródło: ed2f2239165bf38783dcad413abbd86e
Pobierz@Serrrek: chyba tylko recesję w obstawie żabek
No to pora na coś czego prawaki nienawidzą najbardziej, czyli liczby i fakty:
Procentowy wkład Ukraińców w PKB według Deloitte i UNHCR wyniósł 2,7% w 2024 roku (praktycznie równowartość wzrostu gospodarczego). To jest ok. 100 mld złotych. Jak stąd wyjadą to się posramy, a najbardziej ucierpi produkcja, więc znowu wpadniemy w inflację. Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy, wyjazd Ukraińców gospodarczo nie wchodzi już w grę.
Jakieś ruskie wycieruchy typu