nie_umiem_inwestowac nie_umiem_inwestowac 5 godz. i 14 min temu 10 + #gielda Xd ja to jestem inwestor pierwsza klasa. Otworzyłem longa na cfd na XTB, chciałem go zamknąć, kliknąłem "sell" na apce i guess what.... Tak, otworzyłem równolegle shorta xdUmysł robota walczy z umysłem debila
arsenalgear arsenalgear 5 godz. i 11 min temu via Wykop 3 + @nie_umiem_inwestowac: perfectly balanced, as all things should be
banzi banzi 5 godz. i 9 min temu via Wykop 1 + @nie_umiem_inwestowac: dawno temu zrobiłem tak samo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
nie_umiem_inwestowac nie_umiem_inwestowac 5 godz. i 8 min temu via Wykop 0 + @arsenalgear: no 27$ w dupę, już nie podchodzę do cfd xd
Lapacz_Spadajacych_Nozy Lapacz_Spadajacych_Nozy 4 godz. i 23 min temu via Wykop 5 + Tak, otworzyłem równolegle shorta@nie_umiem_inwestowac: to sie nazywa chedż ( ͡° ͜ʖ ͡°) Teraz juz wiesz jak działaja fundusze hedgingowe.
nie_umiem_inwestowac nie_umiem_inwestowac 3 godz. i 42 min temu via Wykop 1 + @Lapacz_Spadajacych_Nozy: one zarabiają xd
Xd ja to jestem inwestor pierwsza klasa. Otworzyłem longa na cfd na XTB, chciałem go zamknąć, kliknąłem "sell" na apce i guess what.... Tak, otworzyłem równolegle shorta xd
Umysł robota walczy z umysłem debila
@nie_umiem_inwestowac: to sie nazywa chedż ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz juz wiesz jak działaja fundusze hedgingowe.