Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 18
@Enigmameister: A to jakieś duże pieniądze? Codziennie sprawia, że moje życie jest lepsze i posłuży mi jeszcze długo. Mam ją rok i wychodzi 300 zł miesięcznie na ten moment. Za tyle mógłbym pójść raz do prostytutki i wygonilaby mnie po 20-30 minutach jak to u nich bywa a z lalką mogę codziennie robić cimcirimci. Już dawno się zwróciło.
  • Odpowiedz
@vanschout Dowożą normalnie do paczkomatu? XD opakowanie jest choć trochę niepozorne, czy wygląda jakbyś targał trupa? W sumie nawet rozsądne ceny, mógłbym sprawdzić czy masz rację. Czy ona jest składana? Tzn. składa się jak meble Ikei po przybyciu? Przychodzi w pozycji embrionalnej czy jest sztywna, wyprostowana?
  • Odpowiedz
  • 50
@axl-rose: Duże pudło z chińskimi znaczkami. Nie da się zgadnąć co jest w środku. Mi pudło pomagał wnosić jakoś 10 lat starszy sąsiad i do dziś normalnie mówi mi cześć, siema. Pewnie myślał, że to jakiś zestaw do ćwiczeń i tyle.
  • Odpowiedz
@vanschout W sumie to głowa najważniejsza, żeby nie miała ślepego czy karyńskiego spojrzenia. A co z maintenance? Ciężko się czyści? Potrzeba jakichś specjalnych preparatów? Czy palce są mile w dotyku? Czy może jakaś zwykła guma jak bez kości?
  • Odpowiedz
  • 1
@axl-rose: Mogę obszerniej napisać na pw. Trzeba kupić dodatkowo puder kosmetyczny i olejek w celach pielęgnacyjnych.
W palcach u rąk są "kości", ale w palcach u stóp nie ma.
  • Odpowiedz