Wpis z mikrobloga

#warthunder siemka, przeprosiłem się z WT, wróciłem jakoś tydzień temu i chciałbym sobie kupić premki ale napewno nie za regularne ceny bo są wzięte z czapy totalnie, kiedy ślimaki rzucają największe promocje na złote orły i zestawy?
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@fotelbujany na chwile obecna maja monopol jesli chodzi o czolgi a lotnictwo masz tylko ten symulator DC czy jakos tak. Wiec moga robic co chca. Widze nieco konkurencji na horyzoncie ale jeszcze na nie poczekam.
  • Odpowiedz
  • 0
@thetompork: no ja niestety gram tylko Air RB i SB więc tym bardziej chyba ma samoloty mają monopol dziady... 70 EUR za zestaw samolot z VII ery i 15 dni premium to się nie godzi ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@fotelbujany na to akurat masz dsc world oraz ace combat i jeszcze project wingman. Wiec tutaj tragedii nie ma. A czolgi gorzej. Masz albo world of tanks ktore imo zdycha jak zobaczylem czym jest wot 2.0 oraz ciekawy noname gunner heat pc.
  • Odpowiedz
  • 0
@thetompork: dcs u mnie odpada, to jest symulator, nie jestem aż takim freakiem. Teraz jak sobie patrzę to SU-11 u ruskich w tamtym roku może półtora roku temu za 5300 orłów chyba w cenie regularnej, dziś 7 500 iks k---a de, jedynym realnym zagrożeniem na ślimaków był chyba World od Tanks i pochodne z samolotami czy okrętami ale te gierki się skończyły, hype na nie minał i duża część graczy
  • Odpowiedz