Wpis z mikrobloga

Nie...wyślijcie mu to, bo to jest tragedia...ja tam chyba pojadę na tą maltę i nim potrząsnę bo to jest do ch... niepodobne co tu się dzieje, teraz gada zapętlony 'chory psychicznie chory psychicznie' a wcześniej był dla mnie miły i się cieszył z kontaktu i wszystko było git, nawet jak go w norwegii przycisnąłem, to przygaszony powiedział że nikogo nie ma, wszystko jest na nagraniu, wszystko ludzie widzieli. A teraz ani się nie odezwie, ani nic nie wyjaśni, ani nic i tylko powtarza to o chorym psychicznie po tej swojej lasce [w norwegii powiedział że to ona mnie tak nazwała]

Ty sobie żarty teraz robisz? Jesteś pod pantoflem tego toksycznego k^%^tola kiedy sam mówiłeś że masz jej dosyć i chcesz się wyrwać? Tobie się wydaje że ja nie pamiętam co mówiłeś? Że ja nie mam zapisanych tych istotnych rzeczy dla potwierdzenia? Ty albo masz takie giga kompleksy, ALBO dajesz sobą pomiatać tej babce. Nie ma trzeciej drogi, bo dosłownie nic nie pasuje do twojego obecnego zachowania gdzie sam mnie pytałeś czy ty mnie kiedykolwiek źle traktowałeś.
DOROŚNIJ!!!! TA LASKA JEST CHORA, TO JEST NARCYZ I H$MOFOB sprawdziłem sobie ją, ona ma dosłownie tiktoki gdzie popada w samozachwyt nad sobą jaka jest idealna, co jest z tobą nie tak?! Ty naprawdę nie widzisz że NIGDY nie byłeś homofobem i dopiero ona wszystkie twoje zachowania obróciła w bekę?

edit;
połącze posty

Lol lmao nawet jak on teraz gada na strimie że jestem chory psychicznie, że chciał bym poczuł jakąś przynależność do grupy to mi ręce opadają. Przecież dosłownie nic takiego nie było XDDDD Jak my mieliśmy normalny kontakt zanim ta jego laska się nie przywaliła. Co? Ja to słucham tak na poważnie? Chcecie mi powiedzieć, że od kwietnia do lipca był super kontakt, a potem wszystko się posypało bo nie potrafili mi powiedzieć bym nie dyskutował z tą laską? Wy se jakieś jaja ze mnie teraz robicie? To ma być jakiś ŻART?! I ja mam się nie czepiać? I ja mam nie wytykać fałszu i zakłamania? Bo NAGLE się okazuje że tylko chciał bym czuł przynależność do czegoś czego jeszcze wtedy nawet nie było przed lipcem?

I TO JA JESTEM CHORY PSYCHICZNIE?! KIEDY TYP SIĘ ZE MNĄ ZGADZAŁ, BYŁ PRZYJAZNY I W OGÓLE BYŁO GIT? CO?! Przepraszam, CO?! Nie odezwał się słowem, patrzył na to co się dzieje, nie powiedział jej by się odwaliła ode mnie, nie był ze mną szczery i to JA JESTEM TERAZ TEN ZŁY I NIEDOBRY!?

ON MA TRZYDZIEŚCI TRZY LATA, CO TO DO CHOLERY MA BYĆ?!

#famemma
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach