Wpis z mikrobloga

Coś mi tu nie gra. Nawrocki niby był bokserem a jak się na niego patrzy to chodzi sztywny jakby kij w dupie miał. Bokser dużo pracuje ciałem, robi uniki,zwody. Jak ktoś widział boksera to wie że ci kolesie są zwinni jak gibbony. Ich ciało pracuje inaczej.
Nawrocki z tym swoim kijem w dupie dostał by oklep nawet od jednorękiego pijanego dziadka. Taki z niego bokser jak z kibola kibic.

#boks #bekazprawakow #nawrocki #wybory
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PopeLeon: Chłop ma 42 lata i nigdy nie był zawodowcem, a jak trenuje, to pewnie rekreacyjnie. Z tej pozycji mańkuta jakby cię trzepnął w gzyms, to by ci firany pospadały.
  • Odpowiedz
@PopeLeon: być bokserem, a boksować to dwie różne sprawy. Wydaje mi się, że Nawrocki po prostu trenował boks, może nawet sporo, ale to jak się porusza nie znaczy kompletnie nic. Trzeba by zobaczyć jakis sparing, zobaczyć jak trenuje. Wtedy można by oceniac. Jest/było dużo bokserów którzy się ruszają jak g---o w wadze ciężkiej np. Wach, Kownacki, a boksują (powiedzmy) w miarę skutecznie.
  • Odpowiedz
@PopeLeon placku weź się za coś pożyteczniejszego. Nawrocki boksował w wadze ciężkiej a bokserzy tej wagi to rzadko kiedy gibkie sprężynki. Zawodowcem nigdy nie był ale amatorsko swoje przeboksowal.
  • Odpowiedz
Chyba najlepiej napisał @eovenn na ten temat. Ma rację, ale wujek typa trenuję boks i z sztabem Meyny chodzi na treningi. Wielu walczy skutecznie tylko. Ładnie walczył Rusłan Czagajew np. Jednak więcej ciężkich jest skutecznych w walce, a nie jakoś pięknie chodzi na nogach;)
  • Odpowiedz