Aktywne Wpisy

JanTadeusz +478
To chyba korupcja?
Saska Kępa, ulica francuska 26, mieszkanie za 2006zl/M2
Niezłe jaja wychodzą
#nieruchomosci #deweloperka #patodeweloperka #korupcja #warszawa
Saska Kępa, ulica francuska 26, mieszkanie za 2006zl/M2
Niezłe jaja wychodzą
#nieruchomosci #deweloperka #patodeweloperka #korupcja #warszawa
źródło: temp_file2107755146728611889
Pobierz
DrFlaming +591
Cześć Mirki,
Czy wolno tu małą reklamę? Założyliśmy portal do konsultacji online, aby trochę inaczej niż standardowo podejść do tematu walki z nadmiarowymi kilogramami. Nasz zespół to dietetyk, psycholog, lekarz i trener personalny. Pomagamy osobom z otyłością, mniejszą lub większą nadwagą, ale też tym, którzy po prostu źle czują się w swoim ciele - poruszając też bardziej złożone tematy, takie jak zespół metaboliczny czy kompulsywne objadanie się. Dla bardziej świadomych osób, robimy też
Czy wolno tu małą reklamę? Założyliśmy portal do konsultacji online, aby trochę inaczej niż standardowo podejść do tematu walki z nadmiarowymi kilogramami. Nasz zespół to dietetyk, psycholog, lekarz i trener personalny. Pomagamy osobom z otyłością, mniejszą lub większą nadwagą, ale też tym, którzy po prostu źle czują się w swoim ciele - poruszając też bardziej złożone tematy, takie jak zespół metaboliczny czy kompulsywne objadanie się. Dla bardziej świadomych osób, robimy też
źródło: fbd3ffc0-d2d4-4c90-b9c5-35287135d1fc
Pobierz

Sekret sukcesu polskiej gospodarki? Wyr*ac glupiego klienta bez mydła.
Robię sobie ostatnio zakupy w jednej z sieci handlowych, w której można znaleźć wiele fajnych, mało znanych produktów spożywczych z zagranicy. Nie podam nazwy, bo nie chce być posadzony o reklamę, ale jest to mało popularna sieć w Polsce.
Kupiłem tam ostatnio konfiturę z Grecji, która była chyba jedna z najlepszych konfitur sklepowych jakie jadłem. Praktycznie same owoce, mało cukru, ekstra skład. No normalnie moja s.p. babcia robila taka konfiture. Za naprawdę duzy słoik 450 g zapłaciłem jakies smieszne pieniądze ok. 7 zł. A teraz idźcie sobie do Biedry czy innej stonki i zobaczcie ile kosztuje malutenki słoiczek konfitury naszego polskiego czempiona Łowicza, w której właściwie polowa to cukier, zageszczacze, stabilizatory, a gdyby na etykiecie nie bylo ilustracji to nie wiedzielibyscie z jakich owocow to zrobili.
Jak to jest, że Polakom wciska się byle go*no w cenie złota, a za granicą potrafia zrobić produkt de facto premium, chociaz w zaden sposob nie reklamowanym tak, wyeksportować i jeszcze na tym zarobić nie wyciskając klienta jak cytryny? Dodam, że nie pierwszy raz spotykam się z sytuacja, kiedy zagraniczne zarcie jest 10x lepsze od polskiego i jeszcze tańsze.
#gospodarka #ekonomia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt