Wpis z mikrobloga

• 0
@GibolXD: On miał w c--j takich przypałów, że gadał rzeczy typu że jak 17nastka jest pijana to można ją wykorzystać xD
Dzisiaj nawet płakał na streamie, że to przecież żarty były xD
  • Odpowiedz
@marv0oo: właśnie szukałem tego klipu też żeby wrzucić ale gdzieś mi zniknął. Ja wiem że on taki jest i jak kiedyś go lubiłem tak teraz mam bekę z tego że mu się niby wszystko należy xD On 100k powinien zarabiać miesięcznie xD https://streamable.com/3g7jh7 szkoda kicka i narodowego
GibolXD - @marv0oo: właśnie szukałem tego klipu też żeby wrzucić ale gdzieś mi znikną...
  • Odpowiedz
On 100k powinien zarabiać miesięcznie xD

@GibolXD: no ale ma racje że jakby nie odwalał to by zarabiał, chłop umiejetności ma, fanów ma, gwiazda frików, p---------o patostreamera ma (akcje z gejamI), jakby rozegrał wszystko ładnie to luźno te 100k by wyciągał

a on obrzydził siebie wszystkim 5 minut po tym jak mu ego wywaliło
  • Odpowiedz
@Sinti: no tak powinien. Jego wizja to siedzenie na p-----e granie w lola i zjedzenie kebsa na irl-ku, przy takim contencie widowni na 100k pln by nie utrzymał. Prawda jest taka że geje go utrzymywali przy życiu bo tak to jest stypiarzem który liczy że dostanie kiedyś to kcip i będzie siedział na p-----e a hajs będzie spływal.
  • Odpowiedz
  • 10
no ale ma racje że jakby nie odwalał

@Sinti: i to jest słowo klucz- JAKBY nie odwalał. A on ZAWSZE odwalał. Jemu nigdy nic nie pasowało, zawsze sobie szukał problemu i płakał jak to ten problem mu r------ł całe życie. Jakby po narodowym regularnie streamował, to by te streamy wyglądały tak, że by siedział na dupie, grał w lola i płakał jakim to on jest męczennikiem bo musi trenować i
  • Odpowiedz