Wpis z mikrobloga

@pieknylowca: jeszcze 5 minut temu nie wiedziałem, że ktoś taki istnieje, ALE musiłeś się striggerowac, wrzucić jej fotkę i jeszcze dodać tagi, których praktycznie to nie dotyczy. I to dzięki twojej postawie taki szon staje się popularny, bo sam jej robisz reklamę. Nie ważne co mówią, ważne żeby mówili. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@pieknylowca: widzisz, sam się zdefekowałeś i musiłeś zaspamwoać mikro, a mogłeś tą babkę zablokować. A teraz ja muszę dodawać Cię na czarno i mieć nadzieję, że nie masz zbyt dużo multikont, którymi publikujesz podobny content o marnej jakości. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Eremites: ale ona nie jest jakos super brzydka tylko wyglada po prostu jak david bowie po maratonie kokainowym i jest to tylko moja opinia po ierwszym wrazeniu. To jest cos z rodzaju nietuzinkowa uroda i to moze sie podobac. Przy innej stylizacji, zadbaniu o te niedowage bylaby byc moze spoko. Nadal ze wzgledu na to ze patrze na obrazek z nia nie znam jej pierwszy raz ja na oczy widze
  • Odpowiedz
@pieknylowca: Nie chcę nikogo obrażać, ale @koneser_progresywnego_discopolo ma rację, ona/on wygląda po prostu jak przebrany za kobietę mężczyzna. Swoją drogą kiedyś widziałem takiego strema gdzie laska po prostu przemieszczała się po mieście i miała kamerę na nogi a spermiarze wysłali jej pieniądze i pisali na czacie jaka zajebista nie jest xD Więc w tej kwestii to mnie już chyba tak naprawdę absolutnie nic nie dziwi.
  • Odpowiedz