Wpis z mikrobloga

@ada_lovelace: wy serio sie uczycie jakichs smieszny komend na linuxie? na windowsie robie wszystko kilkoma kliknieciami

przydalby sie wam jakis update na tych systemach przestarzalych o 20 lat
  • Odpowiedz
: wy serio sie uczycie jakichs smieszny komend na linuxie? na windowsie robie wszystko kilkoma kliknieciami

@Damntrain: na windows też trzeba znać komendy, aby robić różne rzeczy ¯\(ツ)/¯

No chyba że używasz komputera do bzdetow ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
czyli jakie rzeczy konkretnie?

@Damntrain: a wiesz co to sftp? Albo ipv4?

Tobie zapewne starczy przeglądarka i antywirus, więc nie będę cię zadręczał minimalnie bardzie skomplikowanymi rzeczami. Jeszcze głowa cię rozboli i będzie mi przykro ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@ka-lol: oja, wygooglowałeś dwa pojęcia niezbyt związane z tematem GUI i próbujesz tutaj coś przyszponcić. Myślisz, że każdy ma 60 iq jak Ty i dostaniesz poklask? xD
  • Odpowiedz
wygooglowałeś dwa pojęcia niezbyt związane z tematem GUI

@Damntrain: ale po co miałbym takie pojęcia tutaj dać, jak temat jest o czymś innym?

Postaraj się przeczytać jeszcze raz. Dasz radę ( ͡º ͜ʖ͡º)
Nie ma tam dużej ilości skomplikowanych słów - uda ci się ()
  • Odpowiedz
to moj pierwszy zarzut od ktorego zaczela sie dyskusja. to ty nie umiesz czytac

@Damntrain: Jest sobota. Świeci słońce.

Serio myślisz że będę to teraz analizować? ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Przypomnij się w poniedziałek ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@ka-lol: ale nie musisz analizować. jedyne co zrobiłem to kółkiem od myszy przejechałem do góry na stronie wykop pl i sprawdziłem kto co pisał. pewnie nawet nie masz takiej funkcji na tym swoim linuksie i dlatego wprowadziłeś się w błąd, a odpowiedzialność chciałeś zrzucić na mnie
  • Odpowiedz
@ka-lol: czyli jesteś cofnięty w rozwoju, bo wolisz shitpostować nawet nie wiedząc o czym tak właściwie piszesz? właśnie widzę, jak olewasz temat, odpowiadając dwoma shitpostami zaraz jak tylko coś napiszę xDD chyba nie masz zbyt wiele do roboty w tym swoim życiu
  • Odpowiedz