Wpis z mikrobloga

kazdy zdradzi bo tak

@ONWRO95: Nigdzie tego nie napisałem. Po prostu są czynniki, które sprawiają, że zdrada jest bardziej lub mniej prawdpodobna. Przykładowo jak napisałem wyżej - jeśli jesteś dużo atrakcyjniejszy niż twoja partnera i zaspokajasz jej wszystkie potrzeby to zwyczajnie nie ma ani powodu ani sensu Cie zdradzać. Są też oczywiście inne czynniki takie jak wychowanie i środowisko ale nie chce mi się o nich rozpisywać bo każdy to
  • Odpowiedz
By musiał sie koło niej zakręcić sam Bóg a ona do tego by musiała być pijana by mnie zdradzić.

@ONWRO95: I pewnie dałbyś sobie za nią rękę uciąć? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@ONWRO95: xdd ale się nakręciłeś jak katarynka, czeka cię brutalne przebudzenie któregoś dnia. Jak jesteś tak zaślepiony i zacietrzewiony to jesteś całkiem na jej łasce, mogłaby cię zdradzić bez problemu i byś wyparł wszelkie dowody. No ale śpij spokojnie poki co
  • Odpowiedz
ak zaznaczy, a jutro inaczej, a jakby możnabyło to se wszystko zaznaczy, albo nic nie zaznaczy Ty musisz mordo iść w swoim kierunku bez zważania na takie pierdoły

@ONWRO95: O nią się nie musisz martwić, ale są kolesie bez honoru co podrywają zajęte laski a miałem w robocie takich paru.
  • Odpowiedz