Wpis z mikrobloga

✨️ Jakie są zarobki w IT w szpitalach?
Zadaje pytanie anonimowo, ponieważ po wpisach na blogu można by łatwo zorientować się gdzie mieszkam ;)

Tak z ciekawości - czy są tu pracownicy działów IT z innych szpitali? Interesuje mnie (i tak naprawdę pozostałych chłopaków z działu) jak kształtują się zarobki w innych miejscach (więc jakby ktoś chciał się podzielić to proszę o podanie jakiej wielkości to jest miejscowość, wiadomo że taka Warszawa będzie kształtowała się inaczej niż np. Władysławowo). U nas powiedzmy, że sam mam osobiście 6100 brutto w mieście powiatowym, reszta z działu ma podobnie czyli w okolicach 6100 do 6500, różnice są głównie z uwagi na dodatek stażowy.

#it #praca #pracait #zarobki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
dumny-wizjoner-71: Województwo bliższe Niemiec, ludność do 30 tysięcy.
Ja jako informatyk od wszystkiego zarabiam 6500 brutto + 500 brutto za dyżur po pracy/weekendy/święta 15 dni na miesiąc.

To ja zapytam ile u was informatyków, bo u nas tylko dwóch.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
sukcesywny-pionier-22:

cytowany tekst Województwo bliższe Niemiec, ludność do 30 tysięcy. Ja jako informatyk od wszystkiego zarabiam 6500 brutto + 500 brutto za dyżur po pracy/weekendy/święta 15 dni na miesiąc.

To ja zapytam ile u was informatyków, bo u nas tylko dwóch.

Jest nas 6 osób (chociaż czasem ma się wrażenie, że nadal za mało). A ten dyżur to 500 brutto za te 15 dni za miesiąc czy dzień (chociaż podejrzewam,
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
dumny-wizjoner-71: Nie, 500 brutto na miesiąc
Za całe 15 dni

190 komputerów, 150 aktywnych 7-15 w dni robocze
60 aktywnych w wolne, weekendy i święta.
  • Odpowiedz