Hejo, pytanko do posiadaczy #sodastream i #dafi #pushair Czy tak samo gazują wode? Opinie na Alledrogo są podzielone, a Dafi tańszy, Polska firma, i butle zapasowe też tansze.
Nie chcę się wkopać a może ktoś ma porównanie, bo w internecie nie ma za bardzo opini, tylko same recenzje (sposorowane) i sklepy.
@lukaszlukasz: jeśli chodzi o butle z gazem to na olx są ogłoszenia punktów które napełniają ją CO2, wystarczy przynieść butle, poczekać kilka minut i płacisz 2 razy mniej niż za wymianę w sklepie. Co do samej sodystream mam ale mało korzystam. Czystej wody nie lubię, a dolewając tych syropów to dla mnie smak jest daleki do oryginału. A porównania stopnia gazownia między markami niestety nie mam.
@lukaszlukasz porównania nie mam, ale soda stream im dalej w zużyciu butelki, tym gorzej jest ta woda nagazowana. Ciśnienie robi swoje jednak, nie tylko ilość gazu
@lukaszlukasz też miałem kupować takiego dafi ale przeczytałem w opiniach, że zawór szybciej odbija niż niby w sodastream czyli mamy słabsze nagazowanie i więcej CO2 ucieka No ciekawe, teraz już sam nie wiem
Czy tak samo gazują wode?
Opinie na Alledrogo są podzielone, a Dafi tańszy, Polska firma, i butle zapasowe też tansze.
Nie chcę się wkopać a może ktoś ma porównanie, bo w internecie nie ma za bardzo opini, tylko same recenzje (sposorowane) i sklepy.
#saturator #woda
Bardziej chodzi o porównanie, bo komentarze na Allegro są w większości pozytywne, ale zdarzają się negatywne , że sodastrem lepiej gazuje 😅
No ciekawe, teraz już sam nie wiem
Butelek Dafi nie można myć w zmywarce a to dyskwalifikuje ten sprzęt
. @LM317K @j557 @Grze_siek