Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 4
✨️ Autor wpisu (OP): @Rudz1elec
oczywiście. Problem jest poważny, bo większośc terapeutów to kobiety. Dodatkowo kształcone od początku studiów przez ludzi zamkniętych w swoich bańkach, są świetnie omówione kwestie psychiatryczne, ale problemy związane z wykluczeniem, lękiem itp to jest obcy świat. Zonie zawsze to mówiłem, to odpowiadała, że przesadzam. Ma już ponad 14 lat praktyki i dopiero to badanie otworzyło jej oczy na inny świat, a jest osobą w związku
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Rudz1elec

Nie wiem ale mówi, że temat jest bardzo obszerny i ciężki do diagnostyki i pomocy. Głównie przez brak systemowego wsparcia, mówi, że my możemy sobie i 200 terapeutów szybko wykształcić tym celu ale co z tego jak nie ma aktywizacji zawodowej, albo prawdziwe szanujących się związków ponieważ mass media mocno wpłyneły na podejście do rodzinyn wierności, wsparcia wzajemnego.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej
  • Odpowiedz
Ma już ponad 14 lat praktyki i dopiero to badanie otworzyło jej oczy na inny świat, a jest osobą w związku z człowiekiem który ma sporo takich wykluczonych znajomych.

@mirko_anonim: no ale to ona jest przepraszam jakaś ociemniała czy co xd?

i co przez tyle lat praktyki nigdy nie przyszedł do niej młody mężczyzna z problemami? a jak przyszedł to ona a priori zakładała że na pewno wszystkie jego trudności są jego
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Dietetyq

dopiero zobaczylem odpowiedź. Tak, moja żona zakłądała, że problemy mężczyzn wynikająz ich podejścia bo ograniczenia kulturowe dotyczą ylko kobiet.

Wiesz ile kłótni ja miałem bo mówiłem, że jak ona ma takie teorie to sie nie nadaje na
  • Odpowiedz