Aktywne Wpisy
krystse +2
Jakiś mądry rowerzysta przypina sobie już drugi miesiąc rower do szafki obok na moim miejscu parkingowym w garażu podziemnym. Co mogę z tym zrobić? Szafka jest na miejscu sąsiada, który miał problem do mnie ze to mój rower, więc to nie jego. Wychodzi na to, że to zupełnie jakaś osoba trzecia. Administracja ma to w dupie. Nie da się go przenieść bo ma mocne zapięcie. Kończą mi sie pomysły, a niesamowicie mnie
źródło: IMG_7564
Pobierz
ewataewa 0
#perfumy weto weto weto....
A jak Ty miałbyś/miałabyś moc sprawczą, by zawetować jedną markę, to byłaby to:
A jak Ty miałbyś/miałabyś moc sprawczą, by zawetować jedną markę, to byłaby to:
źródło: Zrzut ekranu 2026-03-12 221346
Pobierz

18 km z zeszłego tygodnia u rodziców i dziś 76 do Gdynii.
Pogoda w tym roku to jakiś nieśmieszny żart. Dziś do godziny 15 miało nie padać i to jedyne co się sprawdziło. Temperatura różna, raz wieje i chłodno a raz słońce. Z racji tego, że nad morzem o każdej porze może padać postanowiłem odwiedzić Gdynie. Raz w roku wystarczy. Nie podoba mi się to miasto. Ciasne, zatłoczone, wszędzie brud i od groma portów. Nie dziwi mnie żart, że najlepsze co może Cię spotkać w Gdyni to SKM do Gdańska ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ogólnie plan obejmował objazd w celu zebrania kwadratów. Finalnie dojechałem na Oksywie gdzie miałem widok na starą torpedowanie i na bazę Formozy.
#rowerowyrownik #rowerowetrojmiasto
Skrypt | Statystyki
źródło: temp_file2558373166908474839
Pobierz