Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim wg mnie jego powinien obejrzeć lekarz, jakieś badania krwi i może też psychiatra dobrze jakby z nim pogadał. Suplementy czy wyciąganie na rower nic nie da jeśli to jakaś choroba i on będzie potrzebował leków lub jakiegoś zabiegu.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Z Twojego opisu wygląda na to że zupełnie stracił energię na życie. Może spróbuj z nim jeszcze pogadać skąd ta zmiana i czy może potrzebuje jakiegoś wsparcia. Jeśli ta praca tak go męczy, może ma w niej jakieś problemy albo nie ma z niej satysfakcji. 29 lat to trochę za wcześnie na kryzys wieku średniego 😩
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
rozważny-kronikarz-30:

jest sfrustrowany pogoda, życiem, że musi wstać do roboty, musi pracować, chciałby żeby życie było łatwiejsze, żeby ten kredyt na mieszkanie ktoś nam spłacił itp.

Może depresja?
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: wybrałaś se lesera, pijoka,

Zamiast konkretnie odłożyć sobie przez 5 lat nawet za granicą i wpłacić duży depozyt na kredyt hipoteczny i potem mieć z górki.
To kupiliście za drogi dom i was teraz nie stać na taki poziom życia.

Kredyt to powinien byc max 25-30%
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
dynamiczny-strażnik-18: Ach ci współcześni mezczyzni xD przykro mi ale trafi Ci sie nieodpowiedzialny dzieciak. Nie skacz tak wokol niego bo tym bardziej go rozleniwiasz, lepiej zajmij sie swoim zyciem i swoim rozwojem zamiast tracic czas i energię, za bardzo mu matkujesz. Bedziesz sie starac a i tak tego nie doceni, prędzej nazwie cie zołzą która ciągle czegoś wymaga i „truje tyłek”, nie miej złudzeń xD

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
uporządkowany-mireczek-48: Mamy kredyt na zwykle mieszkanie 50 metrowe w bloku, 2 pokoje. Zwykle najzwyklejsze. O takim marzyliśmy i chcieliśmy. No ale rata kredytu to ponad 2000 zł. Ja pracuję na magazynie, minimalną krajowa, dwie zmiany. Mam takie dni że jest ciężko, ale wstaje i robię. Mój jest wozkowym, praca 7-15. Nie pojechaliśmy za granicę bo byśmy tam spali pod mostem. Nasza historia jest bardziej skomplikowana. Byliśmy przez jakiś czas bez dachu
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
dominujący-wizjoner-24: Ja wam powiem o co chodzi. Autorka to już wyjaśniła na samym początku. Wzieła sobie do związku łobuza, co lubiał szalać, imprezować i ciupciać, a teraz jest zdziwiona efektem, że to jednak nie był idealny wybór na męża, bo zamiast pewnego spokojnego chłopca ze stabilizacją na życie wzięła to co ma xd

Kto sieje wiatr, ten zbiera burzę.
Na początku fajne takie życie, ale trzeba patrzeć przyszłościowo i myśleć głową, a
  • Odpowiedz