Wpis z mikrobloga

Wczorajszy wieczór spedzilem z @taik i jego różowym paskiem, miło było, otrzymałem zapas vifonów (tradycyjny polski smak :D ) fajnie było z kimś pogadać po 2 tygodniach po polsku :>

Dzięki wielkie za rady i wszytko :)

A tak to roznosilem cv po knajpach i nie tylko.

Dziś zwiedzalem z 2h Trondheim z trójką Kanadyjczyków i potem znów roznoszenie CV.

Kanadyjczycy przeżywali chyba jakiś szok, że budynek może mieć 500 lat, bo to przecież jest starsze niż sama Kanada :p

Stwierdzam, że gdybym znał dobrze język, to tylko bym dzisiaj znalazłbym z 4 wolne posady :/ No ale nie jest źle, kilka miejsc było takich, że sie zastanawiali, myślę że jak bede kontynuować rozdawanie hardo, to nie ma szans, żebym nie znalazł pracy.

A od 7 czerwca bede miał już mały pokój wynajęty, więc jak znajdę pracę, to tylko na policję idę i mogę legalnie pracować (:

Byle tylko kasa sie nie skończyła za szybko, a będzie dobrze c:

#kaktuswnorwegii
P.....s - Wczorajszy wieczór spedzilem z @taik i jego różowym paskiem, miło było, otr...

źródło: comment_KBKn6YBLFhYfFW55SvzfEHqtjRKkiAC7.jpg

Pobierz
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pan_Kaktus: jakbyś pracował za tą stawkę przy malowaniu domków jak dotychczas, to płaciłbyś za to mieszkanie dziewięcioma dniami pracy, do tego dochodzi żarcie plus nieprzewidziane koszta

wychodzi na to, że praktycznie wyjdziesz na zero
  • Odpowiedz