Aktywne Wpisy

peanut_whu +550
Z okazji zbliżającego się dnia chłopa(ka) #rozdajo dowolnego ręcznie szytego portfela lub cardholdera z mojego hobbystycznego skórzanego sklepiku. Dwa skrajne z tego zdjęcia nie zostały jeszcze dodane na sklep, ale można je wybrać. Zrobię je również w innych kolorach :)
Wystarczy dać plusik i zostawić komentarz. W środę na koniec dnia wybiorę zwycięzcę.
A gdybyście szuka(ły)li prezentu dla niebieskiego albo po prostu czegoś dla siebie, to dla mirków i mirabelek składających
Wystarczy dać plusik i zostawić komentarz. W środę na koniec dnia wybiorę zwycięzcę.
A gdybyście szuka(ły)li prezentu dla niebieskiego albo po prostu czegoś dla siebie, to dla mirków i mirabelek składających
źródło: rozdajo
Pobierz
Megalogin +9
Czy faceci powinni sikać na siedząco? A wy sikacie jak?
źródło: images (2)
Pobierz![Miliardy z dywidend wypływają z Polski. Oto gdzie trafiają pieniądze [MAPA]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/22814584b3bef39cce83bfd321ce7de5a810390cbd039664253832247e50f3c3,q80.jpg)

Dzięki wielkie za rady i wszytko :)
A tak to roznosilem cv po knajpach i nie tylko.
Dziś zwiedzalem z 2h Trondheim z trójką Kanadyjczyków i potem znów roznoszenie CV.
Kanadyjczycy przeżywali chyba jakiś szok, że budynek może mieć 500 lat, bo to przecież jest starsze niż sama Kanada :p
Stwierdzam, że gdybym znał dobrze język, to tylko bym dzisiaj znalazłbym z 4 wolne posady :/ No ale nie jest źle, kilka miejsc było takich, że sie zastanawiali, myślę że jak bede kontynuować rozdawanie hardo, to nie ma szans, żebym nie znalazł pracy.
A od 7 czerwca bede miał już mały pokój wynajęty, więc jak znajdę pracę, to tylko na policję idę i mogę legalnie pracować (:
Byle tylko kasa sie nie skończyła za szybko, a będzie dobrze c:
#kaktuswnorwegii
źródło: comment_KBKn6YBLFhYfFW55SvzfEHqtjRKkiAC7.jpg
Pobierzwychodzi na to, że praktycznie wyjdziesz na zero
@Pan_Kaktus: na miesiąc ?
Ile to w płn ?
@gali20: https://www.google.pl/search?q=3500+nok&rlz=1C1AFAB_enPL467&oq=3500+nok&aqs=chrome..69i57&sourceid=chrome&es_sm=93&ie=UTF-8
Kredyty itd w Polsce