Kurde wykopki to są lotne jak ja p------e, pytań o hipotetyczną sytuację, to mi piszą, że w prawdziwości nie ma takiego dylematu i jeszcze plusy zbierają. Kiedy ja pytam o hipotetyczną sytuację, w której taki dylemat jest i c--j.
Ja nie wiem, to jest ten analfabetyzm wtórny? Czy po prostu analfabetyzm?
@Returned: sytuacja hipotetyczna, a praktyka wygląda tak że z żadnym państwem muzułmańskim i żydowskim nie graniczymy więc nie byłoby żadnego MUSIAŁABY.
@evolved: ewidentnie. Poziom mam 14 lat a to jest głembokie.
Jak byk napisane "Jeśli", ale i tak przyjdzie pan filozof i jebnie swoje "ale taka sytuacja nie ma/nie będzie miała miejsca" (gdzie w zasadzie to nie jest nawet wykluczone, a jest jak najbardziej możliwe, ale mniejsza o to), gdzie ja nie pytam czy będzie miała, czy nie, tylko co, jeśli by miała.
W zasadzie spodziewałem się takich mędrcow, mogłem
@Returned: logika ginie zakrzyczana przez przekaz emocjonalny tak jak wśród szczęku oręża milczą prawa, tak jak bezprawie ma prawo w dupie. Do merytorycznej rozmowy potrzeba chęci obu stron, w pozostałych przypadkach szkoda nerwów imho ¯\_(ツ)_/¯
Ja nie wiem, to jest ten analfabetyzm wtórny? Czy po prostu analfabetyzm?
Also, zapraszam do #ankieta
https://wykop.pl/wpis/82526985/pytanie-do-4konserwy#285780105
#4konserwy #bekazlewactwa #izrael #palestyna
Jak byk napisane "Jeśli", ale i tak przyjdzie pan filozof i jebnie swoje "ale taka sytuacja nie ma/nie będzie miała miejsca" (gdzie w zasadzie to nie jest nawet wykluczone, a jest jak najbardziej możliwe, ale mniejsza o to), gdzie ja nie pytam czy będzie miała, czy nie, tylko co, jeśli by miała.
W zasadzie spodziewałem się takich mędrcow, mogłem