Wpis z mikrobloga

Pytanie do #4konserwy

#palestyna #izrael

Jeśli Polska MUSIAŁABY regularnie przyjmować imigrantów z jednej z wymienionych 2 grup, to z której

• Żydzi 66.7% (36)
  • Muzułmanie 33.3% (18)

Oddanych głosów: 54

• 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@arkadi2020: to sytuacja hipotetyczna pod pytanie, które zadalem, bo jestem ciekaw zdania osób z tagu.

Fajnie, że chciałeś zabłysnąć, ale twój komentarz jest tu totalnie z d--y i nie ma racji bytu.

Pytanie nie brzmiało "czy uważasz, że Polska powinna musieć wybierać jedno z dwóch?". Jeśli tak by brzmialo, wtedy twój komentarz miałby uzasadnienie.

Pozdrawiam
  • Odpowiedz
  • 0
@arkadi2020: ale mnie nie interesuje to, że nie graniczymy z żadnym z tych państw, bo to nie ma totalnie znaczenia. Ja wiem, że jesteś bardzo inteligentny, a to co piszesz jest bardzo głębokie, ale nie rozumiesz chyba, co to znaczy "hipotetycznie", nie rozumiesz o czym jest ten wpis, a to czy "byłoby" jakieś "musiałaby" czy nie w realnym życiu, nie ma totalnie żadnego znaczenia, bo w tej hipotetycznej sytuacji, o
  • Odpowiedz
@Returned: Ciezkie sie wylosowalo.
Obie nacje jak nie idzie po ich mysli stosuja ataki terrostyczne wiec w zasadzie jest mi obojetne. Chociaz zydzi dodatkowo nas nie lubia ze wzgledow historycznych wiec pewnie jednak muzulmanow.
  • Odpowiedz