Aktywne Wpisy

Zopyross +143
Zauważyliście, ile kobiet ma pobazgrane ręce? Myślałem, że to domena biedronek/żabek, ale byłem ostatnio pobierać krew i miła pani w recepcji przyozdobiła sobie rękę praktycznie od dłoni aż po biceps, wygląda, jakby się umazała błotem. Poszedłem dokupić Vigantol (brak witaminy D3 obniża testosteron, pamiętajcie o tym) a w okienku farmaceutka wita mnie z rękoma, jakby chodziło po nich stado mrówek, wzorek na każdym palcu i nadgarstku. Siedzieć 8h dziennie za kasą, żeby
źródło: ttz
Pobierz
Beszczebelny +41
Dalej nie dowierzam, że na wykopie taki poklask ma ten szkodnik społeczny Konfitura. Wyskoczył mi na Facebook taki jego post.
Wyobraźcie sobie, że Ty czy np. twoja kobieta ma małą stłuczkę na ulicy o niedużym natężeniu ruchu, wjechała w kogoś, szkody małe, auto szybko odstawia na bok jezdni żeby odblokować ruch i spisać formalności z drugim uczestnikiem kolizji. I wtedy pojawia się ON, robi zdjęcia "źle zaparkowanego samochodu" pisze o "POGWAŁCENIU
Wyobraźcie sobie, że Ty czy np. twoja kobieta ma małą stłuczkę na ulicy o niedużym natężeniu ruchu, wjechała w kogoś, szkody małe, auto szybko odstawia na bok jezdni żeby odblokować ruch i spisać formalności z drugim uczestnikiem kolizji. I wtedy pojawia się ON, robi zdjęcia "źle zaparkowanego samochodu" pisze o "POGWAŁCENIU
źródło: tVXSKu41
Pobierz

Te auta nie mają sensu. Mają mniej miejsca niż kombiaki, gorzej się nimi parkuje, przez wysoki środek ciężkości prowadzenie jest słabe, a co najważniejsze - STANOWIĄ ZAGROŻENIE DLA POSTRONNYCH.
Ludzie którzy to tę kupę marnotrawstwa zasobów można podzielić na kilka grup
-Upośledzeni ruchowo w stopniu lekkim - łatwiej im się wsiada.
-Pantoflarze. Już kilka razy słyszałem od znajomych, którzy kupili to g---o, że może i by woleli co innego, ale żona namawiała (XDD)
-Ludzie z niskim poczuciem własnej wartości. Teraz mają duże auto. SĄ KUHWA KIMŚ.
Niestety mamy w Polsce tę wschodnią mentalność, według której auto służy za wyróżnik statusu. Pamiętam scenę z ostatniej powodzi jak cała rodzina skrzyknęła się żeby przepchnąć swojego czarnego suva. A w tle rozpadająca się chałupa i p--------k na podwórku.
"ale przecież bezpieczeństwo moje i moich dzieci!"
Poczekaj aż te używane kolubryny potanieją i kupią je sebki od z-----------a w zabudowanym, dla których ważne żeby jechało, a na zrobienie hamulców i zawieszenia nie będzie ich stać. Jak w twoje dziecko p-------e jakiś sedan czy inny hatchback to jeszcze pół biedy. Główna siła uderzenia pójdzie na nogi. Jak jebnie tą kolubryną to wali w kluczowe narządy.
inb4 "hejtujesz bo cie nie stac!111"
nie stać mnie na supercary, a zawsze się ze uśmiechem za nimi obejrzę. Za twoją nową X7 z cygańskim grillem już nie. No chyba żeby się pośmiać z frajera w środku, bez własnego zdania, który pod presją dał sobie wcisnąć auto po zawyżonej cenie.
#samochody #motoryzacja
źródło: GQNyojJaMAAJTBa
Pobierz@promatiq: przeciez promil wszystkch uzytkownikow tych aut uzywa ich do takiego celu, lol
Lubie jeszcze argument suviarzy, ze "latwiej sie na krawezniki wjezdza" (taak, gdzie przewaznie nie mozna parkowac bo nie zostawiaja 1.5m dla pieszych ale co tam).
Naprawdę jesteś tak ograniczony czy to taka internetowa rozrywka?