Aktywne Wpisy

gonzo91 +82
#gielda
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
źródło: temp_file5637701514831927187
Pobierz
Lolenson1888 +21
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz

W listopadzie wrocilem na miesiac do tibii po prawie 15 latach nieobecnosci na rl, pozniej pod koniec lutego na kolejny i teraz pod koniec czerwca na jeszcze kolejny. Od 25 czerwca do 24 lipca wbiłem 223->298, po czym po SS okazało się, że moja Bona została cofnięta o 24h. Akurat o te 24h, w których zrobiłem kilka questów, w tym końcówkę within the tides quest, gdzie trzeba biegać kilka razy praktycznie po całym Marapur, bo reszta to tam kij. Do tego wbiłem 2 lvle, zabiłem kilka bossów i zdaje się dokończyłem bestiarkę na glooth tower. Akurat w ten dzien, a nie w zaden z poprzednich, przez ktore zrobilem w tibii bardzo malo. Rekompensata? Double weekend na moim serwie w czasie, kiedy już nie będę miał pacca. Nawet nie oddali tego zmarnowanego dnia pacca, co już jest totalnym złodziejstwem xD, na szczęście nie kupiłem go za rl hajs. Tak to się traktować dawał nie będę i na 90% jest to mój ostateczny koniec z real tibią po prawie 20 latach (stuknie we wrześniu, ewentualnie może wrócę kiedyś z jakimś dobrym botem, który wiekszosc grindu odwali za mnie, jeśli takowy powstanie).
I raczej dobrze na tym wyjdę, bo jak gram to się wkręcam i mega dużo czasu przy tym siedzę, a moje życie zawodowe to nie 9-17 i laba po pracy tylko stałe kombinowanie, wiec moj czas nawet wieczorami czy w nocy jest cenny. A stalo sie to wszystko chyba w idealnym momencie, bo akurat gra stala sie dla mnie fajniejsza przez to, ze odblokowalem nowe bossy, ktore lubilem bic i generalnie zaczynalem sensownie zarabiac gpki po wczesniejszych duzych problemach z plynnoscia finansowa (nie uczestnicze w p2w), wiec pewnie w najblizszych miesiacach sporo czasu bym jeszcze stracil na to uzalezniajace gowno xD. Gameplay loop bardzo dobrze pod tym wzgledem dostosowali, trzeba im przyznac.
Cipsoft jest firma, ktora od zawsze totalnie olewa swoich klientow, czego najlepszym dowodem jest to, ze jesli wierzyc redditowi to byl gosc, ktory wydal na ta gre ponad 80k$ i nie chcieli mu nic zwrocic za deada poniesionego przez bug z shieldingiem po winter update 2024.
Na dowód swojego interwałowego poświęcenia wrzucam screen co o-------m gdy na początku lipca był jeden dzień z base expem 250%. Wrzuciłem go wówczas na mirko ale usunęli bo niby w poście obraziłem Brazylijczyków, co jest nieprawdą xD
#tibia #tibiazwykopem
źródło: gYflJ1
Pobierzto tylko glupia gra, nie wymagaj tu jakiejś konsekwencji czy rigczu ze strony hansa. Oni jescze na tej cofce i co za tym idzie- doublu zarobią, bo ludzie pokupią wandy do skillowania za tcki. Tibia serious business.
źródło: temp_file2611280398313598638
PobierzSerio ktoś 80k wpakował w tibie? XD co jest tak drogiego co chciał zdobyć ten pacjent? Skile, addona, jakis item czy co ?? Dawno wypadłem obiegu
@WhiteRower tbh ucieszylem sie bo mialem problem jak wpleść jeszcze troche tibii w swoj schedule do konca roku i rozwiazal sie sam XD
źródło: temp_file8583746902270180487
Pobierz@PanCzajstow tak sie mowi, ale w tym przypadku to najwyzej na ots, albo tak jak napisalem - z dobrym botem