Aktywne Wpisy

Dobranoc wszystkim i życzę miłego poniedziałku.
źródło: IMG_20250320_043208_463
Pobierz
Aeterna +2
Huop skończył Silent Hill f i ma rozkmine. Daję 8,5/10. Tfu na te opinie dziada z wąsem, który nawet gry nie przeszedł a opinia ta jest powielana przez innych co nawet gry nie odpalili. Walka jest bardzo dobra. Klimat wylewa się z ekranu. Fabuła po zakończeniu na prawdę nabiera sensu. Dwójki nie przebije, ale to mocny zawodnik. Minusem byłaby tu tylko cena, ale to nie jest element rozgrywki.
#silenthill #
#silenthill #
źródło: 1000173241
Pobierz

Czy to są normalne ceny? Łazienka 5m2. Z Wanną parawanem i deszczownicą.
Pytam bo w sumie to nie mam pojęcia jak to wygląda cenowo, jak zsumuje całość z robocizną to wychodzi z 30k za łazienkę 5m2. przy koszcie robocizny 17k, ale głównie chodzi mi o materiały.
Dodam że też to będzie mieszkanie dla mnie więc nie muszą być to najtansze materiały jakie tylko są.
Po prostu chcę mieć obraz czy to jest niska, średnia czy wyższe półka cenowa.
#remontujzwykopem
a w chromie też tyle bo co będzie oszczędzał, w końcu to twoje pieniądze a nie jego
kafle znajdziesz i po 50zł/m2 i po 300zł/m2 tak samo kabiny prysznicowe i baterie i wszystko jest pełno pola do golenia frajerów z kasy
Albo tak jak w przypadki wc, wybierz model, do którego można zamontować deskę w normalnych pieniądzach.
Podziękujesz mi za 5 lat :)
Co do +3 k za kolor, to zdecydowana przesada. Zresztą jak dla mnie pakowanie dużych pieniędzy w maluteńką łazienkę wygląda jak zakup bardzo drogich i ekstrawaganckich felg do lanosa :D
No ale ogólnie ceny złotej armatury wyższe są. Moja strasznie się na to upierała, ja byłem przeciwny, bo dla mnie kojarzy się z cygańskim prestiżem. Ostatecznie przeważyła cena, bo takie wyposażenie było zdecydowanie droższe od chromowanego.
Uff ( ͡° ͜ʖ ͡°)
U nas w knajpie projektantka wybrała lampy - potrzeba 12 sztuk.
Jak chciałem zamówić to się okazało, że te które wybrała to ręczna robota starej baby z Bali i „sklep” to blog podróżniczy jakiejś influenserki która przywiozła ze sobą dwie sztuki i
30k za łazienkę 5m2 xd
Parę lat temu na spadkach to było pół kawalerki w Łodzi od Pani Leokadii. ( ͡º ͜ʖ͡º)