Wpis z mikrobloga

@kuba-rozpruwa: WΕ‚aΕ›ciciel miaΕ‚by pracowaΔ‡!? Jak ten plebs!? ( Ν‘Β° ΝœΚ– Ν‘Β°)
Tam w ogΓ³le trochΔ™ inna kultura jest w gastro. Bardzo czΔ™ste jest, ΕΌe w takich mniejszych lokalach wΕ‚aΕ›ciciel pracuje za kΔ…ΕΌdym razem i sam przygotowuje te lody, czy inne desery. InnΔ… konsekwencjΔ… tego jest to, ΕΌe moΕΌesz przyjΕ›Δ‡ np. w poniedziaΕ‚ek, a lodziarnia zamkniΔ™ta, bo wΕ‚aΕ›ciciel sobie odpoczywa. No i wywalone, relaksik, ale za to
  • Odpowiedz
@kuba-rozpruwa: to jak z kebsami - w mieΕ›cie powiatowym Polski B jakaΕ› paskudna mielonka (kula mocy) kosztuje tyle samo co kebs w Wiedniu z prawdziwΔ… woΕ‚owinΔ… z buΕ‚kΔ… wypiekanΔ… na miejscu
  • Odpowiedz