Aktywne Wpisy

naganiaczherculesa +407
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

johnshepard2000 +47
Ciąg dalszy spowiedzi gotki. Twierdzi, że jest prześladowana i nękana. Jej bad boy by powiedział, że taka jest cena funkcjonowania w Internecie XD Ciężko współczuć.
#kiszak
#kiszak

Typie, mamy premiera działającego niczym V kolumna zachodnich kacapów, a Ty się srasz o zakopywanie jakiego wysrywu z X?
Sam fakt, że zakopujcie takie wypowiedzi mimo dehumanizowania Polaków w rosyjskiej propagandzie świadczy ,ze jednak los Polski Was nie obchodzi. Ważniejsza jest jakas nawalanka z ludzmi o innych pogladach. Rozumiem zacietrzewienie, ale to nie tłumaczy Waszego anytpolonizmu.
@YebakaLesny: Jeszcze raz Twoje tłumaczenie - ''ukryję antypolskie wypowiedzi bo jakas inna grupa rzekomo zwoływałą sie do znalezisk''.
Przeiceż to jest niemiłosiernie głupi argument - na dodatek wiadomo, że rózne grupy sie zwoływały łacznie z prawakmi.
Wymysł coś bardziej wiarygodnego aby ukryć prokacapskie poglady.
@YebakaLesny: ja tak samo, po tym co giertychowskie trolle (za przyzwoleniem administracji) odpieprzzały przed wyborami, teraz neuropejski spam po prostu systematycznie zakopuję.
Nie wołaj mnie więcej do swoich spłakań!
@wiechu90: XD Przeicęz w znalezisku chodzi o konkretne osoby o prorosyjskich pogaldach, ktorych szef jest na filmiku.
@debiec: Nie wiem co wygadaywali. Mówili po ataku Rosji, ze on nam nie zagraza i putin nie jest winien wojny?
Rozumiem, że nie przaszkadza Ci, że ludzie z antyposlką narracja rosna w siłe? Prorosyjska narracja obowiazuje w formacji Brauna i nie jest to jakis margines jak sugerujesz.
@Griev:
źródło: Zrzut ekranu 2025-07-25 110602
Pobierz@mrbarry: No czyli potwierdzasz to co pisałem - interes Rosji stawiasz przed interes Polski. Zakopujesz szkodliwe wypowiediz, bo jacys ludzie z kotrymi sie nie zgadzasz dodawały cos na wykopie. Pomijam juz to, że przeciez prawaki maja przewage na wykopie, wiec pewnei po prostu chciales pełnej cenzury jak tutaj.
@szurszur: Patrz jak cie oram jednym zdjęciem. Oni się znają i są razem na zdjęciu. Masz porządnie zryty beret żeby w ogóle wołać innych na portalu ze śmiesznymi obrazkami. Ja p i e r d o l ę to juz trzeba nie mieć życia ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zajmij się czymś
źródło: tusk_putin-0
Pobierz@T4SPM: Przeicez cały portal opiera sie na wołąniu innych i dyskusji. Jak wiadac traifłem celnie skoro sie zdenerowales.
Zdjecie spotkania premiera PL z Putinem kompletnie nie trafione jako argument w stosunku do tego co pisalem.
@wiechu90: Mnie chodziło o oto żebyscie robili fikołki. Potwierdzja sie moje przypuszczenia, ze to srodoiwsko wokół Brauna to ludzie o szkodzacych Polsce przekonaniach. Takze jego fani w necie. Zero argumentacji na zadany temat, tylko fikołki dla odwrócenia uwagi.