Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 76
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@szurszur: ja zakopuje w akcie zemsty za zwoływanie się neuropuchów do każdego gówna przed wyborami.
Typie, mamy premiera działającego niczym V kolumna zachodnich kacapów, a Ty się srasz o zakopywanie jakiego wysrywu z X?
  • Odpowiedz
  • 290
@YebakaLesny: @debiec Czyli nie macie argumentów, a jedyni fikołki nie na temat w stylu Tusk niemiecki agent.
Sam fakt, że zakopujcie takie wypowiedzi mimo dehumanizowania Polaków w rosyjskiej propagandzie świadczy ,ze jednak los Polski Was nie obchodzi. Ważniejsza jest jakas nawalanka z ludzmi o innych pogladach. Rozumiem zacietrzewienie, ale to nie tłumaczy Waszego anytpolonizmu.
  • Odpowiedz
Człowieku, w kazdej partii czy w ugrupowanii znajdzie sie jakis odklejeniec. Co sikurski wygadywal? Co tusk wygadywal? W tym nie widzisz problemu, tylko co Braun zrobil, powiedział. Chlopie zajmij ty sie czyms przyziemnym i daj ludziom zyć.
  • Odpowiedz
Zakopałem bo autor uznał że jestem jakąś ruską V kolumną bo głosowałem na Brauna. Do tego wyłuskał wypowiedź jakiegoś typa którego pierwszy raz na oczy widzę i p------i że skoro on ma takie z-----e myślenie,to od razu wszyscy inni którzy tak głosowali.
  • Odpowiedz
  • 93
ja zakopuje w akcie zemsty za zwoływanie się neuropuchów do każdego gówna przed wyborami.

@YebakaLesny: Jeszcze raz Twoje tłumaczenie - ''ukryję antypolskie wypowiedzi bo jakas inna grupa rzekomo zwoływałą sie do znalezisk''.
Przeiceż to jest niemiłosiernie głupi argument - na dodatek wiadomo, że rózne grupy sie zwoływały łacznie z prawakmi.
Wymysł coś bardziej wiarygodnego aby ukryć prokacapskie poglady.
  • Odpowiedz
@szurszur: ja zakopuje w akcie zemsty za zwoływanie się neuropuchów do każdego gówna przed wyborami.

@YebakaLesny: ja tak samo, po tym co giertychowskie trolle (za przyzwoleniem administracji) odpieprzzały przed wyborami, teraz neuropejski spam po prostu systematycznie zakopuję.
  • Odpowiedz
@szurszur: żaden wyskrobek nie będzie mnie nazywał antypolakiem na podstawie własnych urojeń. Uważam, że ruskie zwierzęta powinny upaść na głupi ryj i tyle, a to, że ktoś na podstawie jednego zakopu myśli o mnie inaczej, to już problem z jego łbem.
Nie wołaj mnie więcej do swoich spłakań!
  • Odpowiedz
  • 33
Zakopałem bo autor uznał że jestem jakąś ruską V kolumną bo głosowałem na Brauna.

@wiechu90: XD Przeicęz w znalezisku chodzi o konkretne osoby o prorosyjskich pogaldach, ktorych szef jest na filmiku.
  • Odpowiedz
Ja zakopuję jako info nieprawdziwe ze względu na tytuł "Ludzie wspierający Brauna to kacapska V kolumna w Polsce." - nie interesuje Cię rzetelność jak mogłoby wynikać z powyższego tekstu a polityczny lobbing i polaryzacja społeczeństwa, co tak samo może stanowić cel ruskiej agentury - tak jak świeże oświadczenia Trumpa i jego administracji o cyrkach jakie wyczyniali jego poprzednicy apropo pociskania mu od ruskiej onucy i agenta Putina - co, mocno wpływało na
  • Odpowiedz
  • 25
Człowieku, w kazdej partii czy w ugrupowanii znajdzie sie jakis odklejeniec. Co sikurski wygadywal? Co tusk wygadywal?

@debiec: Nie wiem co wygadaywali. Mówili po ataku Rosji, ze on nam nie zagraza i putin nie jest winien wojny?
Rozumiem, że nie przaszkadza Ci, że ludzie z antyposlką narracja rosna w siłe? Prorosyjska narracja obowiazuje w formacji Brauna i nie jest to jakis margines jak sugerujesz.
  • Odpowiedz
  • 19
teraz neuropejski spam po prostu systematycznie zakopuję.

@mrbarry: No czyli potwierdzasz to co pisałem - interes Rosji stawiasz przed interes Polski. Zakopujesz szkodliwe wypowiediz, bo jacys ludzie z kotrymi sie nie zgadzasz dodawały cos na wykopie. Pomijam juz to, że przeciez prawaki maja przewage na wykopie, wiec pewnei po prostu chciales pełnej cenzury jak tutaj.
  • Odpowiedz
@szurszur: Znalezisko spadło z rowerka i pogódź się z tym,może gdzieś indziej znajdziesz podobnych sobie,którzy cię poklepią po pleckach za jeżdżenie po Braunie.
  • Odpowiedz
Patrz jak Cie oram jednym screenem. Braun z nim wystepował, oni sie znaja i współpracują

@szurszur: Patrz jak cie oram jednym zdjęciem. Oni się znają i są razem na zdjęciu. Masz porządnie zryty beret żeby w ogóle wołać innych na portalu ze śmiesznymi obrazkami. Ja p i e r d o l ę to juz trzeba nie mieć życia ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zajmij się czymś
T4SPM - >Patrz jak Cie oram jednym screenem. Braun z nim wystepował, oni sie znaja i ...

źródło: tusk_putin-0

Pobierz
  • Odpowiedz
@szurszur: człowieku weź te swoje urojenia zachowaj dla siebie, będzie mniej kompromitacji z twojej strony. Potwierdzam tylko to, że od zakończenia II tury wyborów systematycznie zakopuję neuropejski spam. I dalej to będę robił z czystą przyjemnością
  • Odpowiedz
  • 22
Masz porządnie zryty beret żeby w ogóle wołać innych na portalu ze śmiesznymi obrazkami.

@T4SPM: Przeicez cały portal opiera sie na wołąniu innych i dyskusji. Jak wiadac traifłem celnie skoro sie zdenerowales.
Zdjecie spotkania premiera PL z Putinem kompletnie nie trafione jako argument w stosunku do tego co pisalem.
  • Odpowiedz
  • 20
Znalezisko spadło z rowerka i pogódź się z tym,może gdzieś indziej znajdziesz podobnych sobie,którzy cię poklepią po pleckach za jeżdżenie po Braunie.

@wiechu90: Mnie chodziło o oto żebyscie robili fikołki. Potwierdzja sie moje przypuszczenia, ze to srodoiwsko wokół Brauna to ludzie o szkodzacych Polsce przekonaniach. Takze jego fani w necie. Zero argumentacji na zadany temat, tylko fikołki dla odwrócenia uwagi.
  • Odpowiedz