Aktywne Wpisy
Operator_imadla +83
Ostatnio na Reddit był wpis jak koleś wziął 50k USD kredytu żeby grać na giełdzie i w krótkim czasie obrócił to w 2 mln USD. Myślicie że to dobry pomysł wziąć kredo na grę? Szybko by się zwróciło #gielda

#6poziomraka, cala historia.
Elo,
Wczoraj minął dokładnie rok odkąd dowiedziałem się, że mam guza mózgu (skąpodrzewiak G3). Ścieżka do tej pory:
- operacja w styczniu na świadomce (doświadczenie nie z tego Świata)
- terapia skojarzona radio/chemio w marcu/kwietniu, 30
Elo,
Wczoraj minął dokładnie rok odkąd dowiedziałem się, że mam guza mózgu (skąpodrzewiak G3). Ścieżka do tej pory:
- operacja w styczniu na świadomce (doświadczenie nie z tego Świata)
- terapia skojarzona radio/chemio w marcu/kwietniu, 30
źródło: PXL_20250719_191318803.MP
Pobierz

#siatkowka
Szanse Iranu wydają się czysto matematyczne. Bedzie im potrzebne najprawdopodobniej wygrana 3:0 z Bulgarią. Przy stracie chociażby jednego seta nawet zycięstwo za 3 punkty może nic im nie dać bo wówczas Słowenii wystarczy wygrać z Iranem za 3 punkty (przeskoczą Iran o jeden punkt)
@muzycznifm: no nie zgodzę się. Wygrana za 3 punkty z Bułgarią + przegrana Słowenii. Całkiem możliwy scenariusz, Serbia się trochę odbiła od dna a Słowenia już nie tak mocna jak w poprzednich sezonach.
Słowenii wystarczą 2 punkty zrobone na Sebii i kończą przed Iranem, nawet jeśli Ci stracą choćby seta. Osobiście nie wierzę w ten scenariusz który przedstawileś. Owszem, Serbia trochę odzyskała formę ale Słowenia też ostatnio dobrze wyglądała (3-1i 3:0 z Holandią i Kanadą). Z Włochami, po przegrnanych dwóch setach zdecydowanie odpuścili oszczędzając się na dzisiejszy, kluczowy mecz.. Dodatkowo grają przed własną publicznością. Twój scenariusz jest jak najbardziej możliwy ale w
Komentarz usunięty przez autora