Wpis z mikrobloga

Czy jeżeli wśród swoich współpracowników, znajomych lub członków rodziny macie ludzi, którzy ewidentnie idą w stronę szuriady, teorii spiskowych, kosmicznych żydów i brauniady typu negowanie komór gazowych a wy się z tym nie zgadzacie, to zabieracie głos jak prawią swoje mądrości czy tylko dajecie im się wygadać i przytakujecie ignorując? #pytanie #szury #bekazpodludzi
plyty_chodnikowe - Czy jeżeli wśród swoich współpracowników, znajomych lub członków r...

źródło: grigorij

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@plyty_chodnikowe: Personalnie nikogo nie mam w pobliżu. Współpracownicy dziewczyny głosują na Mentzena, ale nie mam z nimi na tyle kontaktu, aby z którymkolwiek dyskutować. Może ze dwa razy się zdarzyło w ciągu kilku lat, ale uciekali z rozmowy z tekstami typu "ty to się jeszcze musisz wiele dowiedzieć" xd
  • Odpowiedz
@plyty_chodnikowe: Ja nawet nie wiem do końca jakie poglądy mają moi znajomi bo mamy ciekawsze rzeczy do roboty. Natomiast czasem się sprzeczamy na różne tematy, ale nikt nikogo nie próbuje na siłę przekonywać do swoich racji.
  • Odpowiedz
@plyty_chodnikowe: Mam byłego współpracownika co nienawidzi Tuska i głosował na mniejsze zło ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Jak napisałem, że Braun i Macierwicz to ruscy agenci to cośtam bazgrolił, że dałem się nabrać na propagandę tvn i onetu.
Aż mnie kusi znowu go tknąć patykiem, ale go szkoda, bo zmieni się w patyk z kupą.
  • Odpowiedz