Aktywne Wpisy

LaudatorLibertatis +426
Dzisiaj w #maszprawo o tym, czy czy skazany adwokat od "trumny na kółkach" zapłaci 150.000 zł rodzinom ofiar? Pełnomocnik oskarżycieli posiłkowych poinformował, że kieruje sprawę do komornika, a ja znalazłem w Krajowym Rejestrze Zadłużonych umorzone bezskuteczne egzekucje wobec Pawła K.
Z racji tego, że adwokat prowadził działalność gospodarczą, ustaliłem i sprawdziłem jego NIP w KRZ, gdzie widnieją umorzone postępowania. Pierwsze z nich dotyczyło dwóch spraw, które trafiły do e-sądu w 2022
Z racji tego, że adwokat prowadził działalność gospodarczą, ustaliłem i sprawdziłem jego NIP w KRZ, gdzie widnieją umorzone postępowania. Pierwsze z nich dotyczyło dwóch spraw, które trafiły do e-sądu w 2022
źródło: grafika2
Pobierz
#perfumy
Prosiłbym was o podanie wszystkich perfum które uważacie za minimum 9/10.
Szukam inspiracji (。◕‿‿◕。)
Prosiłbym was o podanie wszystkich perfum które uważacie za minimum 9/10.
Szukam inspiracji (。◕‿‿◕。)
źródło: 1000006820
Pobierz

Czy kupowanie obecnie kawalerki 30kwm w naprawdę dobrej lokalizacji za ~425k (mieszkanie+miejsce w garażu podzmienym+wykończenie) od dewelopera w Katowicach przy wkładzie 200k i możliwości dużej nadpłaty kredytu (5-6k/msc do banku by szło łączenie z ratą) to zbyt szalony pomysł?
Wizja kupna dzisiaj od razu 2 pokojowego za 700k mnie przerasta psychicznie, ale docelowo chciałbym tę kawalerkę za 4-5 lat sprzedać i wymienić na coś większego. Równolegle szukam też czegoś na wtórnym w nowszym budownictwie (wielkiej płyty chciałbym uniknąć), ale tam też ceny się trzymają.
#nieruchomosci
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Jeżeli mieszkasz u rodziców i chcesz się wyprowadzić na swoje bo ciężko się z nimi mieszka, też może być dobrym pomysłem.
Wszystko jest zależne od konkretnej oferty i
Nie jest to prawda. Z roku na rok liczba mieszkańców się kurczy (ok 2600 mniej co roku). No i katowice w nie mają nic ciekawego do zaoferowania młodym ludziom. Jak chcesz iść do dobrej restauracji to musisz jechać do
to po co pytasz, skoro to wiesz >.<
No a liczba i oryginalność knajp to argument ostateczny w wyborze nieruchomości xd
Osiedla o
Komentarz usunięty przez autora