Wpis z mikrobloga

Hej czy jest mi ktoś tu wstanie pomóc.Wziołem instalatora do naprawy anteny sat.Gościu sprzedał mi używany konwerter,I stwierdził że dekoder nc plus nie działa,więc on kasuje za usługę 350zł(oczywiście bez faktury bo wiecie 70 zł będzie drożej)I żemam kupić sobie nowy.W tym samym dniu kupiłem nowy,na planszy startowej brak sygnału.Gościu po kontakcie telefonicznym stwierdził że musimy się umówić na następny dzień.Na kolejny dzień rozłączanie moich połączeń,I nie odpisywanie na sms.Napisałem mu ze jak nie chce skończyć roboty to proszę o zwrot 200zł za usługę,oczywiście olewka z jego strony.
Link do jego strony z ogłoszeniem :
https://montujemy-anteny.pl/montaz-anten-gliwice/
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jassssss: Mogę do nie go zadzwonić i zapytać czemu unika kontaktu, ale nie wiem co powiedzieć żeby zrozumiał, że chodzi o Ciebie.
Można go też zasypać smsami z różnych numerów, tylko trzeba tekst ustalić. Ale się dziwi jak dostanie z 50 smsów o tej samej treści z tym samym pytaniem.
  • Odpowiedz
  • 0
@kidi1 gościu wogóle był wyjątkowo nieprzyjemny(to miał być zart?) walnoł tekstem do mojej mamy 80 lat że on zrobił antenę i teraz będzie mogła Kaczyńskiego oglądać(a takie dekodery właśnie się kupuje żeby nie oglądać tylko polityki)...tekst może o Kaczyńskim jakiś hehe...albo że złodziej i partacz poprostu
  • Odpowiedz