Wpis z mikrobloga

Dobrze ze stary załatwił mi tą robotę xd chciałem ją rzucić w c--j po kilku dniach bo to ciężka praca w delegacji ale z niezłą kasą oczywiście jak na normalnego prola, ale tera widze że w tym gównie powiatowym gdzie mieszkam to można jedynie puszki zbierać bo łaziłem po tych lokalnych kołchozach i nikt sie nie odezwał buahahaha ale nas wyruchali z tym rynkiem pracy, może to i dobra robota dla mnie i tak nie mam żony której trzeba przecież rozwalać co dwa dni cipe a nie chce byc jak mój stary dwa dni pić piwsko w domu, a przez 5 dni do roboty i wysrane na żonę i syna, a za ten hajs mogę kupować jakiś szmelc dla gojów jak książki czy netlfliksy albo isc do roksy, jest dobrze i niech to się trzyma xd #przegryw #neet #pracbaza
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tozsamosc_prawdziwa: tzn. ja nie jestem zadowolony z obecnego stanu rzeczy. J----y dziki zachód; haruj w kopalni, a po robocie chlańsko i ruchańsko w lokalnym Saloon, gdzie jedną pannę obraca 50 chłopa codziennie.

Jeszcze jak migrantów naściągają, to nie dość, że z nimi będziemy konkurować, to jeszcze kryminał dojdzie jak na dzikim zachodzie, tylko, że zamiast na rewolwery będziemy się n---------ć na maczety
  • Odpowiedz