Wpis z mikrobloga

@Krachu:

on to chyba robi, żeby se maturzystki poobczajać, bo normalnie, to by się sam nauczył oblewając te testy przez 60 lat xD

Nie do wiary, że ludzie dalej się łapią na "starszego Pana chcącego zdać maturę, żeby wnuki były z niego dumne", a ten wariacik za każdym razem musi nieźle kisnąć jak dziennikarzyny tą jego bajeczkę wciskają narodowi xDDD A co małolaty w rajstopkach sobie poobczaja to jego...
  • Odpowiedz
Niektórzy pisali, żeby pomimo wyniku mu zaliczyli xD, i że to zmotywuje młodych. Dla mnie głupota.

@Wimix21: ja już na LinkedIn widziałem komentarz albo posta jakiejś julki z hr żeby mu dać jakiś honorowy indeks albo status studenta i wywołała kilka uczelni. A dziadzia nawet matury nie ma. Ludzie kochani.
  • Odpowiedz
on to chyba robi, żeby se maturzystki poobczajać, bo normalnie, to by się sam nauczył oblewając te testy przez 60 lat xD

@Krachu: @TencoPrzegral @WciazTenSam Mi się wydaje, że po prostu chłop stracił kontakt z rzeczywistością i uczy się do matury z książek, a nie z zestawów z poprzednich lat tak jak teraz się to powinno robić
  • Odpowiedz