Aktywne Wpisy

HakunaMattatta +40

san-francisco +81
#psiarze W Skandynawii każdy pies, który tylko pogryzie a nie zagryzie człowieka, zostaje uśpiony, ponieważ naukowcy wychodzą z założenia, że każde pogryzienie wzmacnia motywację do następnego pogryzienia. U nas, jak w każdym bantustanie, groźny pies ma większe prawa niż człowiek, więc zaraz zbierze się Towarzystwo Ochrony Zwierząt, które zacznie wmawiać ludziom, że to były łagodne pieski, które tylko dlatego zagryzły gościa oczywiście w obronie własnej, bo to on chciał je

@NadiaFrance Miała kiedys biała listę..
Dziś nawet jej tutaj niema. Cmentarzysko nicków, mogiła wspomnień.
@4pietrowydrapaczchmur: no i 3/4 z nich wróciło dość szybko z powrotem na wypok jak okazało się, że ich praktyki w zasadzie nie różnią się niczym od tych z wypoka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co z resztą przewidziałem i napisałem w tamtym czasie, że liberalność na hejto to wynik tylko tego, że mają o rzedy wielkości mniej uzytkowników i brak reklamodawców, mediów które patrzą na nich
Ale ja z hejtem na hejto zetknałem sie w stosunku do wypoku a nie polek, kobiet, psów, ukrańców, pedalarzy, kierowców i wszystkiego czego sie da byle tylko podzielić społeczność.