Aktywne Wpisy

Teuvo +85
odpadła mi taka cześć od opiekacza ale działa nadal czyli było niepoczebne
źródło: temp_file2589944012504588732
PobierzMimo że zbliżam się powoli do 40-stki, nigdy nie korzystałem z ebooków. Ale chyba nadszedł czas. Czy ja dobrze rozumiem, że ceny #ebook w porównaniu z #ksiazki są niewiele niższe i do tego nie będę ich miał na własność? Pierwsza lepsza klasyka w cenie 40 zł za ebook to jakaś przypadek czy ja nie rozumiem idei? Jak do tego podejść racjonalnie, żeby poczytać literaturę piękną, a nie ładować

Jaki idiota będzie zawracał z Niemiec do Polski... Nikt dobrowolnie tak granicy nie przekroczy bo i po co?
I nie zastanowiło cię, czemu wypuszczony dziko w Polsce imigrant nie miałby chcieć wrócić do Niemiec?
@bartekppp: a tych co niedobrowolnie?
jakich dowodów oczekujesz? Obejrzałem film, do którego się odnosisz. Powiesz, mogła być ściema. Odpowiadam wszystko co oglądamy w mediach może być ściemą.
@Tasde: Może chcieć tylko, że każde przejście niemieckie jest pilnowane po stronie niemieckiej.
źródło: comment_5yiPBSSFe2Ast18mmsfQiWis4giPqJoE
Pobierzpomyślcie, że w tym radiowozie z tyłu mogli być Ci co nie chcieli wrócić do Polski
https://wykop.pl/link/7744111/670-tys-wyswietlen-8-5-tys-reakcji-serdeczne-pozdrowienia-od-polizei
670 tys. wyświetleń 8,5 tys. reakcji | Serdeczne pozdrowienia od Polizei
Tak jak mówiłem brednie baby, która nie rozpoznaje żandarmerii wojskowej i robi wszystko żeby zaognić sytuacje.
Komentarz usunięty przez autora