w Toruniu powinien powstać pomnik dzikusa który wydłubuje dziewczynie oczy i pod nim nazwiska wszystkich posłów którzy poparli swoim podpisem ustawy migracyjne. Zbiórka na 300k i stawiamy go w samym centrum. Sprawa ma wymiar ogólnonarodowy, nie pozwólmy by śmierć tej dziewczyny wciśnięto w urzędzie między remont drogi i plac zabaw #torun #polska #afera
co roku ok 20 mln turystów i co chcesz wszystkich prześwietlać rodzinnie?
@row_marsjanski: ameryka kiedyś tak robiła, nie wpuszczała jak leci. Musiałeś jechać przez uczelnię albo inne osiągnięcia, zdobyć wizę. Jak zaczęli wpuszczać wszystkich to zmienili się w kraj II świata
@row_marsjanski: to są przypadki które zdarzają się rzadko, nie mamy na nie wpływu, trafia się chora jednostka w jakimś promilu. Natomiast są kraje gdzie ci ludzie są większością i błędem jest sprowadzać ich tu bez żadnej kontroli
@ewolucja_myszowatych: w zeszłym roku do polski jako turyści przyleciało 20 mln osób licząc 0.1 z promila to powinno do nas co roku trafiać 20 tys takich morderców. Przeliczając na dni to dziennie powinno być 55 takich morderstw, a ile jest?
@row_marsjanski: ale wśród tych turystów są 60-letni Szwajcarzy jak i 19-letnie byczki z Kolumbii, masz może statystyki jak często taki Szwajcar odłączony od wycieczki zabija ludzi w parku?
@row_marsjanski: ja też nie ale warto byłoby zwrócić uwagę ludzi na problem o którym piszesz. I celem ruszenia nie są czarni. Celem jest naświetlenie problemu że działania władz i bierność nas samych doprowadzają do śmierci naszych bliskich, okrutnej i bezsensownej. Tylko tyle, nawet wideł nie trzeba.
@ewolucja_myszowatych: sęk w tym, że politycy jednej ze stron podburzają ludzi do samosądu, a to się dobrze nie może skończyć. I w-----a mnie to niemiłosiernie, że takie prawicowe kreatury wycierają sobie mordy religią, patriotyzmem czy powstańcami. A do problemu migracji trzeba podejść systemowo, a nie tym, że grupka zachlanych pajaców będzie patrolować ulice czy miasta
@row_marsjanski: lewica i prawica w najniższej hierarchii to ten sam sort ludzi, walczą o kawałek tortu dla siebie a nie o żadną ideę. Trzeba przede wszystkim podnieść problem do statusu wyższego niż remont ulicy i wybrać ludzi którzy mają logiczne pomysły na usunięcie zagrożeń. Dopiero potem zająć się innymi problemami. Ja mogę zagłosować na kandydata z każdej partii jeśli miał do tej pory rozsądne pomysły i je gdzieś wdrażał. Czyli
#torun #polska #afera
źródło: 6775a2f3eb3aeaead4ce8b1db4c5bcb72c81f9d8c81c4cd76fc761bfd119e16f
Pobierz@row_marsjanski: ameryka kiedyś tak robiła, nie wpuszczała jak leci. Musiałeś jechać przez uczelnię albo inne osiągnięcia, zdobyć wizę. Jak zaczęli wpuszczać wszystkich to zmienili się w kraj II świata
@krytyk__wartosciujacy: mial wize turystyczna wiec nie pracownik