Wpis z mikrobloga

w Toruniu powinien powstać pomnik dzikusa który wydłubuje dziewczynie oczy i pod nim nazwiska wszystkich posłów którzy poparli swoim podpisem ustawy migracyjne. Zbiórka na 300k i stawiamy go w samym centrum. Sprawa ma wymiar ogólnonarodowy, nie pozwólmy by śmierć tej dziewczyny wciśnięto w urzędzie między remont drogi i plac zabaw
#torun #polska #afera
ewolucja_myszowatych - w Toruniu powinien powstać pomnik dzikusa który wydłubuje dzie...

źródło: 6775a2f3eb3aeaead4ce8b1db4c5bcb72c81f9d8c81c4cd76fc761bfd119e16f

Pobierz
  • 63
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@thewickerman88: To jeszcze daj linka do tego artykułu. Zbyt wiele już rzeczy widziałem w internetach by nie być dociekliwym
Edit: mam

Rzecznik MSWiA Jacek Dobrzyński w poniedziałek poinformował, że Wenezuelczyk przyleciał na wizę turystyczną do Europy 4 lutego, wylądował w Madrycie. Potem legalnie udał się w ramach UE do Torunia, gdzie od kilku lat mieszka i pracuje jego matka. Rzecznik zaznaczył, że obcokrajowiec po 90 dniach, bez przedłużenia wizy, przebywał
  • Odpowiedz
@thewickerman88: więc tu jest jeszcze inny problem, zalegalizowano jego matkę która pracowała i była nieszkodliwa i mogła sprowadzić syna już bez żadnej weryfikacji. To jest dziura w prawie. W niemczech jeden typ sprowadził kilka żon i dzieci, łącznie 80 osób bo mają zapis że mógł tak zrobić
  • Odpowiedz
mój sąsiad to webezuelczyk i w życiu się go nie bałem.

@GrochenMochen: A no faktycznie, jeśli twój sąsiad był spoko, to znaczy że każdy wenezuelczyk taki jest i trzeba ich masowo wpuszczać XD Logika idioty z dwucyfrowym IQ.
  • Odpowiedz
@ewolucja_myszowatych: Czy ty chcesz zamknąć granicę i nie wpuszczać turystów jak Korea Północna? Czy może chcesz żeby każdy turysta miał przydzielonego agenta do pilnowania go 24/dobę jak Korea Północna?
  • Odpowiedz
@ewolucja_myszowatych Mylisz się. Nie trzeba wbić w oczy aby uszkodzić mózg. Podaj te dokumenty z sekcji bo są tylko wstępne wyniki. Poza tym żaden świadek nie zeznał na papier, że wydłubał oczy. Ten wasz świadek z Twittera to nawet nie był zeznawać.
  • Odpowiedz