Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Tez tak macie, ze czasami macie wrazenie ze gdzies rownolegle, w innym wymiarze zyje troche inna wersja Was, ta przystojna lub chociaz przecietna, ktora ma normalne życie, dziewczyne, moze żonę i dzieci? Ze Wasz charakter troche np nie koresponduje z Waszym wygladem? Ja tak mam, że wydaje mi się że powinienem teraz przynajmniej mieć jakąś dziewczynę, może żonę i dzieci, często mi się to śni, mam takie jakby flashbacki. Bo niczego jeżeli chodzi o charakter mi nie brakuje, nie sądzę żebym pod tym względem ustępował komukolwiek, jeżeli chodzi o kasę też jest spoko, nowe mieszkanie, nowe #bmw ale jednak wygląd nie ten i nigdy nie miałem okazji wejść w #zwiazki a 36 lat na karku. Takie "śmieszne" uczucie, czasami sobie po prostu to wszystko wyobrażam i zatracam w tym, wtedy mam wrażenie że gdzieś te dwa wymiary na chwilę się przecinają i mam okazję zobaczyć jakby to było gdyby mieć te kilka mm kości policzkowych w innym miejscu czy te 5cm wzrostu więcej...

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach