@bystrzaktvv: o niee, kocham królewnę chociaż ma mnie w poważaniu od paru lat chlip chlip zrobiłem przeszczep łba, rzuciłem trawę a ona dalej nie chce do mnie wrócić chlip chlip ciężkie życie kukolda
@shoty-floty: ale po co piszesz z drugiego konta haha chory leb i jeszcze z pozostałych sobie lajkujesz xDDD ty nie wiesz co to miłość takie patusy jak ty to tylko aby dupe wypiąć i żeby ktoś w nich zaparkował nic wiecej nic mniej żadnych emocji
@bystrzaktvv: haha miłość xD. Chłopie wpadłeś w tzw syndrom pierwszej miłości, wydaje Ci się, że ta kobieta to jest ta jedyna i nigdy już takiej nie znajdziesz co jest bzdurą totalną, ale ty dostałeś sraczki szkoda tylko, że zazwyczaj takie symptomy dzieją się u nastolatków a nie u 30 letniego chłopa. Druga rzecz pamiętaj ważną rzecz, że jak się zmieniasz dla kogoś , a nie dla siebie to nigdy nie
@shoty-floty: haha jakie ty głupie dziecko jestes 23 letnie. Pierwsza miłość to ja miałem w wieku 14 lat gamońko, a nie w wieku 24. Ale co ty tam możesz wiedzieć. Twoje osiągnięcie to mieszkanie na kredyt ,spłacanie przez 30 lat i zakładanie po 40 kont na wykop. Pouczać dziecko to ty sobie możesz lol
@bystrzaktvv: Aj tam bystrzak z siwym to inna historia byłeś młody może fascynowała Cie wiedzą i umiejętności gry na komputerze Bartosza, ale nie przesadzajmy, że to była miłość.. no chyba że się myle
Życzę udanego tygodnia
#bystrzaktv