Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

A tak przyjdzie Konfederacjo-PiS i zrobi porządek - na granicach, w sądownictwie, z tą służalczością wobec Unii Europejskiej, z chorymi przepisami (jak np. krakowska Strefa Czystego Transportu), itd., i gospodarczo też powinno być w porządku, i więcej wartości w życiu społeczno-politycznym kraju, patriotyzm, wiara, i te sprawy.

@AdamF_OG: Wystarczy zrealizować jeden postulat gospodarczy Konfederacji i tego kraju nie ma, masowa emigracja i dalszy upadek demografii w wyniku czy to likwidowania
  • Odpowiedz
  • 0
@TheKirghizLight: Nikt nie zlikwiduje minimalnej, czy nie wprowadzi prywatnej służby zdrowia w przypadku koalicji PiS z Konfederacją. Co do reszty, to obie partie doskonale wiedzą, że muszą zająć się kwestią imigrantów, jeśli nie chcą by spotkał ich los Platformy.
  • Odpowiedz
@AdamF_OG: będziesz miał za to Rachonie, Holeckie i Kłeczki z paskowym z republiki. Będziesz miał Brauna i dyskryminację każdej mniejszości w Polsce (no może poza rosyjską XD). Będziesz miał plandemie, nagonkę na Ukraińców i innych uczciwie pracujących odprowadzających podatki do Polski legalnych migrantów.

Będziesz miał katowykretow i Jezusa królem Polski, prawdopodobnie więzienie za aborcję. Będziesz miał Memcena i zaprdalanie za grosze u pana prezesa jak usunie minimalną XD

Będziesz miał walkę z
  • Odpowiedz
Nikt nie zlikwiduje minimalnej, czy nie wprowadzi prywatnej służby zdrowia w przypadku koalicji PiS z Konfederacją. Co do reszty, to obie partie doskonale wiedzą, że muszą zająć się kwestią imigrantów, jeśli nie chcą by spotkał ich los Platformy.

@AdamF_OG: Masz na myśli masowe sprowadzanie imigrantów na wizę z bazaru a potem udawanie głupka, że nie wiem o co chodzi, to kto inny, tak? Jak tak to masz ten kraj za
  • Odpowiedz
@AdamF_OG: oficjalnie sprowadzać nie będą.

Będą za to przekręty z wizami za hajs XD

Wezmą się za dyrektywy unijne ale to pisowcy podpisali zielony Ład, żeby potem z nim walczyć.

Nie ma już dla tego kraju ratunku
  • Odpowiedz
  • 0
@TheKirghizLight:

Masz na myśli masowe sprowadzanie imigrantów na wizę z bazaru a potem udawanie głupka, że nie wiem o co chodzi, to kto inny, tak? Jak tak to masz ten kraj za stracony...
  • Odpowiedz
@AdamF_OG:

Z tego co mi wiadomo to w PiSie zdają sobie sprawę, że drugi raz już to nie przejdzie. A w razie czego właśnie Konfederacja przypilnuje PiS w tym kontekście.

Na pewna nie. Co tam, że już drugi rząd PiS szedł mocno w kierunku ukochanej soli tej ziemi a Konfederacja ciągle ględzi jak to sól tej ziemi jest uciemiężona. Po prostu znowu się po cichu dla pana Janusza sprowadzi a
  • Odpowiedz
  • 0
@FikuMiku6:

Ile Ty masz lat? 14? Serio wierzysz, że bez tej złej Łunii to wielka Polska patriotyczna byłaby teraz 3 gospodarka świata? Człowieku XD

Polacy to pracowity, przedsiębiorczy naród i doszli do rozwoju gospodarczego swoimi rękoma. Wcześniej było słabiej, ale to dlatego, bo Polska jeszcze otrząsała się z komuny.

Robiąc gigabudel
  • Odpowiedz
@AdamF_OG

A tak przyjdzie Konfederacjo-PiS i zrobi porządek - na granicach, w sądownictwie, z tą służalczością wobec Unii Europejskiej, z chorymi przepisami (jak np. krakowska Strefa Czystego Transportu), itd., i gospodarczo też powinno być w porządku, i więcej wartości w życiu społeczno-politycznym kraju, patriotyzm, wiara, i te sprawy.

Tu jest problem, za dużo patriotyzmu, wiary, tych spraw, w Polsce. Przy czym wszystko to jest tylko deklaratywne. Jak przychodzi do patriotyzmu to
  • Odpowiedz
się tylko jednego - dalszej destabilizacji prawnej Polski, dalszego kolesiostwa i dalszego tworzenia z Polski ,,państwa teoretycznego", i dalszego mocnego zadłużania.

@AdamF_OG: Darek ci konto przejął, że tak się z fabiarza na politycznego pisowca zrobiłeś? Zawsze mnie zastanawia jak to jest, że jak rządzi platforma to tak źle, ale wszelkie wskaźniki gospodarcze na przekór prawackiemu p--------o zawsze zaczynają rosnąć i się stabilizują xD nie wiem, choć się domyślam. Co do
  • Odpowiedz
@AdamF_OG ja ci powiem co jest wysrywem, wiara w to:

A na dodatek wyczuwam potencjał synergii między PiS i Konfederacją, i obie partie będą się pilnować nawzajem przed podjęciem decyzji mających wpływ na Polaków - Konfederacja będzie pilnować PiS pod względem obszernych projektów socjalnych, oraz wydawania wiz, a PiS będzie pilnować Konfederację przed dzikim liberalizmem, oraz przed ewentualnymi ciągotkami do współpracy z Moskwą.

Ta “synergia” istnieje ale w obecne koalicji, nie
  • Odpowiedz