Aktywne Wpisy

Ejmen +493
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

ComeByN +406
Cześć, zaginął mój kolega Paweł, proszę o zaplusowanie dla zasięgu.
Zaginął PAWEŁ FRĄC 🚨31 LAT🚨
Paweł mieszka w Świdniku, ostatni raz miał kontakt z rodzina 19.10.2025r. Mężczyzna miał wrócić z Radomia do domu w Świdniku około godziny 20:00.
Od tamtego czasu telefon jest nieaktywny a on sam nie powrócił do miejsca zamieszkania.
Zaginął PAWEŁ FRĄC 🚨31 LAT🚨
Paweł mieszka w Świdniku, ostatni raz miał kontakt z rodzina 19.10.2025r. Mężczyzna miał wrócić z Radomia do domu w Świdniku około godziny 20:00.
Od tamtego czasu telefon jest nieaktywny a on sam nie powrócił do miejsca zamieszkania.
źródło: 565676245_803953275571798_1132017523464764666_n
Pobierz

@AdamF_OG: Wystarczy zrealizować jeden postulat gospodarczy Konfederacji i tego kraju nie ma, masowa emigracja i dalszy upadek demografii w wyniku czy to likwidowania
Będziesz miał katowykretow i Jezusa królem Polski, prawdopodobnie więzienie za aborcję. Będziesz miał Memcena i zaprdalanie za grosze u pana prezesa jak usunie minimalną XD
Będziesz miał walkę z
@AdamF_OG: Masz na myśli masowe sprowadzanie imigrantów na wizę z bazaru a potem udawanie głupka, że nie wiem o co chodzi, to kto inny, tak? Jak tak to masz ten kraj za
Będą za to przekręty z wizami za hajs XD
Wezmą się za dyrektywy unijne ale to pisowcy podpisali zielony Ład, żeby potem z nim walczyć.
Nie ma już dla tego kraju ratunku
Na pewna nie. Co tam, że już drugi rząd PiS szedł mocno w kierunku ukochanej soli tej ziemi a Konfederacja ciągle ględzi jak to sól tej ziemi jest uciemiężona. Po prostu znowu się po cichu dla pana Janusza sprowadzi a
@AdamF_OG: Tak, oni nie sprowadzą, bo obiecali. Ja im wierzę!
@AdamF_OG: boty i onuce mają dość
Polacy to pracowity, przedsiębiorczy naród i doszli do rozwoju gospodarczego swoimi rękoma. Wcześniej było słabiej, ale to dlatego, bo Polska jeszcze otrząsała się z komuny.
Tu jest problem, za dużo patriotyzmu, wiary, tych spraw, w Polsce. Przy czym wszystko to jest tylko deklaratywne. Jak przychodzi do patriotyzmu to
@AdamF_OG: Darek ci konto przejął, że tak się z fabiarza na politycznego pisowca zrobiłeś? Zawsze mnie zastanawia jak to jest, że jak rządzi platforma to tak źle, ale wszelkie wskaźniki gospodarcze na przekór prawackiemu p--------o zawsze zaczynają rosnąć i się stabilizują xD nie wiem, choć się domyślam. Co do
Ta “synergia” istnieje ale w obecne koalicji, nie