@_______________________: Otóż światem nie rządzi nikt, a Chazarowie to banda prymitywnych nomadów, w większości pogan. Nie ma nawet przekonywających dowodów na ich konwersje na judaizm, a nawet jeśli miała miejsce to dotyczyła max kilkudziesięciu osób i nie przetrwała dłużej niż jedno lub dwa pokolenia. Ale lepiej wierzyć w teorie od debili dla debili.
@_______________________: Ja jestem poinformowany że albo jesteś opłaconym albo pożytecznym idi... rozpowszechniającym antyukraińskie ruskie fejki w polskim internecie. To w kontekście prowadzenia wojny przez Rosję pokazuje że jesteś jednostką zdegenerowaną moralnie lub intelektualnie, nie wartą więcej niż splunięcie, ha tfu.
Otóż światem nie rządzi nikt, a Chazarowie to banda prymitywnych nomadów, w większości pogan. Nie ma nawet przekonywających dowodów na ich konwersje na judaizm, a nawet jeśli miała miejsce to dotyczyła max kilkudziesięciu osób i nie przetrwała dłużej niż jedno lub dwa pokolenia. Ale lepiej wierzyć w teorie od debili dla debili.
Mocne słowa, bo wygląda to trochę tak jakbyś zbudował chochoła i w niego zaszarżował. W zasadzie tylko ty w
@_______________________: Nie stworzyłem chochoła, tylko poprosiłem o dodanie reszty Twojej wydumanej teorii. Skoro postujesz tu masońskie brednie to ciężko mi nie zahaczyć o jedną z tych bredni w stosunku do twoich wynurzeń.
@zafrasowany no i jak tam panie zafrasowany, doczekam się odpowiedzi co jest anty ukraińskiego w moim poście? Czy przyszedłeś puścić brzydkiego bąka bez żadnego wytłumaczenia?
źródło: temp_file3326187394910406416
PobierzMocne słowa, bo wygląda to trochę tak jakbyś zbudował chochoła i w niego zaszarżował. W zasadzie tylko ty w
źródło: temp_file6910733624587156742
Pobierz