Aktywne Wpisy
theOstry +56
#kredythipoteczny #nieruchomosci #inwestowanie
Ostatnio gadałem ze znajomymi. Łączny przychód na rękę 25k dla parki. Kredyt rata 7k, do spłaty jeszcze 950k. Dwa auta w lizing 4k. Średnio miesięczny rachunek za grzanie chaty 2k (pompa ciepła, brak fotowoltaiki) resztę #!$%@? na wakacje co kwartał. Nie nadplacili kredytu o złotówkę, nie założyli fotowoltaiki. Zero oszczędności. Ja #!$%@? jak można tak żyć, wystarczy, że jednej osobie podwinie się noga.
Ostatnio gadałem ze znajomymi. Łączny przychód na rękę 25k dla parki. Kredyt rata 7k, do spłaty jeszcze 950k. Dwa auta w lizing 4k. Średnio miesięczny rachunek za grzanie chaty 2k (pompa ciepła, brak fotowoltaiki) resztę #!$%@? na wakacje co kwartał. Nie nadplacili kredytu o złotówkę, nie założyli fotowoltaiki. Zero oszczędności. Ja #!$%@? jak można tak żyć, wystarczy, że jednej osobie podwinie się noga.
methhod +89
#weganizm #bekazwegetarian #bekazwegan
Komentarz usunięty przez autora
@Amas: heh ale beka
To badanie jest na poziomie badań z Faktu.
Wegetarianizm nie moze przyczynić się do żadnej z wymienionych chorób. Zrobili sondaż wśród 1000 osób i jak wyszło, że wśród wegetarian chorobe psychiczną mają 4 osoby a wśród miesożerców 2 to szok niedowierzanie wegetarianie dwa razy czesciej maja choroby
Widzę, ze plusuję @MaciejLU beka z ciebie na zawsze. Otwórzcie sobie kółeczko wzajemnej masturbacji zmasakrowanych mięsożernych napinaczy.
Jak zawsze beka z gimnazjalnych pyskówek.
Serio, załóżcie te kółeczko bo widzę, że nie możecie przeżyć tego, że ktoś ma inne poglądy. Będzie razem sobie plusować komentarze itd. @Niepotrzebne_plus18 może zostać przewodniczącym.
"już powiedziałem idź karmić psy sałatą!".
Super rozmowa, dostałeś dzisiaj bólu dupy i założyłeś temat o mnie, chciałem rozmawiać, podałem argumenty a ty co? Usunąłeś temat... Więc nie pajacuj ponownie bo Twoja argumentacja jak i wielu tutaj kończy się na "żryj kamienie".