Aktywne Wpisy

LM317K +54
#nasa #artemis Ja p------e, realizacja tego streamu to jakieś k---a, nieporozumienie.
Zaraz po starcie jakieś czarne ekrany, podczas separacji boosterów pokazywali publiczność, artefakty, brak telemetrii, łapa się trzęsie kamerzystom co to k---a ma być xD
No i gdzie stream z kamer na rakiecie ehh dajcie spokój tyle miliardów na start a kamerek hd nie umiejo zainstalować
NASA powinno się zaorać
Zaraz po starcie jakieś czarne ekrany, podczas separacji boosterów pokazywali publiczność, artefakty, brak telemetrii, łapa się trzęsie kamerzystom co to k---a ma być xD
No i gdzie stream z kamer na rakiecie ehh dajcie spokój tyle miliardów na start a kamerek hd nie umiejo zainstalować
NASA powinno się zaorać

#primemma Wy nie rozumiecie. Walki i tak nie będzie - NIE BĘDZIE. A jak wejdziecie w świat dorosłych to zrozumiecie, że są momenty kiedy ktoś decyduje za Was. Bez względu na to czego chcecie.
Dobranoc i możecie mnie hejtować.
Napisałam teraz, żeby nie było, że prima aprilis.
Dobranoc i możecie mnie hejtować.
Napisałam teraz, żeby nie było, że prima aprilis.

Uwaga podaje powody niskiej dzietności w Polsce:
1) brak kasy, niskie zarobki i niemożność kupienia mieszkania/domu i nowego samochodu gdy się ma 20 lat (niektórych stać dopiero po 30, a wtedy to już jest za późno na rodzinę 2+2 i więcej).
2) kompleksy #rozowepaski na punkcie własnego pochodzenia oraz wypływająca z tych kompleksów ojkofobia i chęć wiązania się z obcokrajowcami. Tak kobiety wolą wyjechać na zachód i rodzić dzieci tamtejszym incelom i przegrywom niż związać się z dobrze ustawionym Polakiem. Bo uważają, że zachodni faceci to w dalszym ciągu lepsi i bogatsi od naszych chłopaków.
#demografia #polska #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: To ten program na TVN?
@mirko_anonim: to nie żadne kompleksy tylko czysta prawda xD Akurat byłem dzisiaj na wycieczce w
@saviola7: tak, ten sam.
@zmarnowany_czas: chyba lepiej wiem dlaczego nie mam dzieci, i nie jestem jedynym który z tych
@Erk700: a dlaczego to ja mam zagadać? Dlaczego to ja mam wyjść z inicjatywą randki? Dlaczego to ja mam się starać?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord
Bo wtedy zwiększasz swoje szanse o dwukrotnie.
Kto nie zapuszcza wędki, ten nic nie złowi.
@mirko_anonim: Ale nie wiesz jakie są przyczyny niskiej dzietności, więc twoimi anegdotami można się podetrzeć.
@Erk700: a kobiety to już nie muszą?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@bigos55: typie jestem częścią tego problemu zwanego niską dzietnością w tym kraju i mówię ci że powodem jest bieda finansowa i bieda umysłowa polskich kobiet.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@mirko_anonim: Jesteś tylko anegdotą. W mieszkaniach nie rodzą się dzieci, więc żadne twoje p---------e o mieszkaniach nie ma znaczenia.
@mirko_anonim: Gdzie bogactwo dało boom demograficzny?
@bigos555: yyyy wszędzie? Artysta nie wiem czy wiesz (a raczej nie wiesz), ale najwięcej dzieci mają właśnie bogaci, potem biedota i na trzecim
Podaj nazwę kraju, który jest bogaty i dzięki temu przeżywa boom demograficzny.
@mirko_anonim: Najwięcej dzieci mają właściciele dużych rodzinnych minivanów. To może zamiast mieszkań minivany? Wymyślili sobie cherry picking i srają tym dokoła, bo jeden wykres sprzed 5lat pokazał, że w grupie NAJBOGATSZYCH jest o niewielki ułamek większa i też z tendencją spadkową i też poniżej zastępowalności pokoleniowej. Rozumiesz czym jest statystyka? Że
@bigos555: mówię o ludziach, a nie o kraju (przeczytaj sobie raport
@mirko_anonim: Ja też mówię o ludziach, o właścicielach minivanów. Nie zmienia no faktu, że w mieszkaniach nie rodzą się dzieci a w miastach nie ma zastępowalności pokoleń praktycznie od zawsze.
@mirko_anonim: Pudło. TFR spada tak jak wszędzie indziej, więc niema tam żadnego boomu demograficznego a najwyższą dzietność mają religijni, skrajni ortodoksi.
@bigos555: typie powyżej wpisu w którym ktoś ci ciśnie, żebyś wsiadł na motorek i dał już sobie spokój z pisaniem bredni, to ktoś wstawił nawet wykres, że jest na
@mirko_anonim: Ze stabilnego 3,1 w 2017
A któż to odpowiada za dzietność. Popatrzmy:
Chrześcijanie - 1,6
Sekularni życi -