Wpis z mikrobloga

Czesc. Jest w ogole sens kupowac gre REMATCH jak bedzie sie gralo bez ekipy (a moze juz sa jakies serwery na dc, gdzie da rade zebrac ogarnietych graczy)? Ktos moze w to w ogole gra i sie wypowie co nie co na temat tej gry. Jak wyglada gameplay i czy serwery dobrze dzialaja?
#gry #rematch #ps5
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Braand Grałem z randomami i powiem tak giera jest super jak masz team ogarnięty taktycznie nawet nie skillowo bo trafiają się takie trole czasem że tylko wyjść i wyłączyć xD
  • Odpowiedz
@wap_eeL: kupiłem, mam póki co 10h solo 3vs3. no i tak jakoś 50/50 meczy to ludzie którzy grają sami i nie podają a druga połowa to spoko ziomki co jednak myślą co robią i podają. najgorsi są bramkarze którzy wychodzą sami z piłką i chcą strzelać gola xD
  • Odpowiedz
@DeVaFight4u: wiem bo tego doświadczam ale różnica między jednym myślącym ziomkiem a jego brakiem jest kolosalna XD

@polisz_kieubasa tak jest 8 letnie dzieciaczki robiące podwójne sombrero i albo n------------e na pałe na bramke albo tracące pike w tym samym czasie ma dwóch zawodników na zajebistej pozycji gdzie wystarczy zwykłe podanie po ziemi
  • Odpowiedz