Wpis z mikrobloga

W sumie śmieszne, Jakub Jurek dostał awans do tego drugiego etapu, robiąc te wszystkie challenge, a Maja nie zrobiła nic i też się w nim znalazła. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niesamowite, zwłaszcza, że gość i tak by się tam znalazł. Ale pewnie zyskał jakieś uznanie Friza, że się tego podjął. Wracając do odcinka, Bungee to się nie spodziewałem. xD Ale dali chłopaki radę. No te zadania ultra cringe, Malwinka i Zbychu top. Męczy mnie już trochę taki content z wykorzystywaniem ludzi, zwłaszcza, że da się to zrobić z dobrym smakiem. Odpadły chyba odpowiednie osoby. Nie rozumiem tej faworyzacji Poli przez Friza, dla mnie solo totalnie sobie nie radzi. Marta z odcinka na odcinek coraz lepiej, ciekawe jakie ostry piguły tam weszły. Kasia z odcinka na odcinek coraz gorzej. Z chłopaków już raczej ciężko będzie przebić Zbyszka i tego Kubę Jurka. Pozostali są cringe w ten zły sposób. Do tego ta Pola i trzon nowej ekipy już jest. Zobaczymy, co dalej.
#friz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DoYouKnowWhereTheWildThingsGo: Maja się pokazała w sieci, zabłysnęła ciałem co przyciągnęło masę ludzi do jej osoby i tyle. Teraz będzie reklamować pewnie różne rzeczy na ig za dobrą kasę.

Odcinek cringowy to mało powiedziane, czasem żenujący i to bardzo. Ciekawe dlaczego Friz jak miał daily to nie wymyślał takich odcinków na mieście tylko wszystko było mega bezpieczne np w galerii handlowej i to na kompletnie innych zasadach. Ciekawe czy on by
  • Odpowiedz
Maja się pokazała w sieci, zabłysnęła ciałem co przyciągnęło masę ludzi do jej osoby i tyle. Teraz będzie reklamować pewnie różne rzeczy na ig za dobrą kasę.

@Bunsen: Obstawiam, że ona będzie coś działać z nimi, ale po prostu nie jako grupa. Weź pod uwagę fakt, że Wersow ją wybrała
  • Odpowiedz