Aktywne Wpisy

mechaos +7
Mireczki, do 33 roku życia stroniłem od #ksiazki. W marcu kupiłem żonie #kindle i oszlalalem. Kupiłem drugiego odrazu i tak sobie czytam. Wiedźmin nadrobiony, diuna też, władca poerscieni, Hobbit, dzieci hurina i reszta też. Trylogie metro skończyłem też, dzisiaj dosłownie.
Polećcie jakieś książki kurde fajne takie dla takiego lamusa książkowego. Mile widziany klimat jak w metro.
Polećcie jakieś książki kurde fajne takie dla takiego lamusa książkowego. Mile widziany klimat jak w metro.

annlupin +52
coś ciekawego na nocnej dzisiaj

czyka, zamiast spamować tag zajmij się swoimi dobrami intelektualnymi. ty tu warujesz a kosnoludek jako paser nabija wyświetlenia na twoich materiałach.
O zobacz oooo,jak ciebie z farararą dymają . #patostreamy
źródło: 1000015815
PobierzSłuchałem tego, to AI powinno być zabronione czy coś. 🐐 Nie wiem, jak to działa - czy tworzy piosenkę po podaniu słów/motywów kluczowych oraz podaniu jakichś nadrzędnych wymagań co do stylu, wokalu, instrumentów, ale to akurat dobre wyszło. Gdyby to na papier rozpisać, pomijając wulgaryzmy i ogólni
Zażyj metaxy z gibonami i frasunki miną.
Włącz lajta z dziąsłowania tułaca, popatrz na fotki maryjoli i podgardlanej którymi obwiesiłeś ściany w sutenerze i żyj,czyka, żyj!
Każdy kto ruga ciebie jest moim pszyjacielem.
A imię nasze - Legion.
Zgłaszasz czy nie?
źródło: srarara
Pobierz