Wpis z mikrobloga

@bellacavem: kradzieje biorą bez pytania i wybijają się na mnie, ale nic nie zrobię, bo sam kradłem Fararce gifiki z małpami z JuTuby.

Słuchałem tego, to AI powinno być zabronione czy coś. 🐐 Nie wiem, jak to działa - czy tworzy piosenkę po podaniu słów/motywów kluczowych oraz podaniu jakichś nadrzędnych wymagań co do stylu, wokalu, instrumentów, ale to akurat dobre wyszło. Gdyby to na papier rozpisać, pomijając wulgaryzmy i ogólni
  • Odpowiedz
  • 4
@CzikaKiri: fantastyczny wpis.Pełen projekcji.Wiem jak cierpisz odrzucony przez olotv,przez Storcha,i pewnie wielu innych jutuberów pogardziło twoimi umizgami.
Zażyj metaxy z gibonami i frasunki miną.
Włącz lajta z dziąsłowania tułaca, popatrz na fotki maryjoli i podgardlanej którymi obwiesiłeś ściany w sutenerze i żyj,czyka, żyj!

Każdy kto ruga ciebie jest moim pszyjacielem.
A imię nasze - Legion.
  • Odpowiedz
@bellacavem: Spójrz, co na priv. wczoraj dostałeś. Too much Low iku dla Ciebie, byś mógł mnie sprowokować, nawet jakbyś tu ze sobą przytargał kolejnych 10 rajstopiarzy - najt menedżerów i czy tagowych szumacherów typu lafi tafi.
  • Odpowiedz
  • 0
@CzikaKiri: ja nie mam zamiaru prowokować ciebie. Tylko pokazuję twoje urojenia i farmazony powstające w wyniku frustracji, zazdrości,niedopasowania sexualnego,z niewiedzy i przez brak prawo jazdy.
  • Odpowiedz
@NicolasLatifi: każdy na to sra bez względu na „stronę” obsrane absolutnie przez największego kiepa na tym nic nie znaczącym upadającym portaliku, i poza nim ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz