Wpis z mikrobloga

Umknął mi moment w którym Krzysio piszący analizy o tym, czy Brożek powinien grać w pierwszym składzie ewoluował w dziennikarza śledczego, którego największym sukcesem było zdemaskowanie 3 ligowej celebrytki aż po rolę szanowanego komentatora politycznego i moralnego autorytetu narodowego.

Typ, który niedawno zajmował się rozliczaniem piłkarzy z występu w Tańcu z gwiazdami dziś rozkłada na czynniki pierwsze expose premiera i występuje w roli sumienia całego środowiska dziennikarskiego - w koszulce polo i z przekonaniem, że jego zdanie zamyka każdą dyskusję xD

#kanalzero #stanowski
fejka - Umknął mi moment w którym Krzysio piszący analizy o tym, czy Brożek powinien ...

źródło: krzysztofstanowski2019-655

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@fejka: ten moment był jak spiknął się z Mazurkiem. Ten pokazał mu, że komentarz polityczny, w którym próbujesz być prześmiewczy i sarkastyczny, udając przy tym neutralność, to patent na sławę.
  • Odpowiedz
@fejka: temat janoszek wleciał przed wyborami aby przykryć afery - aby ludzie nimi nie żyli (to nie tylko moje zdanie ale wielu youtuberów)

dopiero jak pis przegrał to stanowski odkrył w sobie że on to jednak zawsze się nadawał do dziennikarstwa politycznego xDDDD
  • Odpowiedz
@fejka: Ja bym powiedział, że Stanowski zrozumiał to już jak robił radio weszlo.fm, że żeby robić zasięgi musi wpasowywać się w trendy. Jak był mecz kadry to robił o niej programy, jak alpiniście mieli wypadek w górach to robił o nich program itp. Tak jednak problemem był brak znanych twarzy mogących przyciągnąć duże grono widzów na początek. Kowalczyk i Zarzeczny to było za mało, żeby wypływać na szersze wody. Żeby
  • Odpowiedz