Aktywne Wpisy
mcsQ +23
zauważyliście że robi się jakas moda w wieku 35+ na niepicie alkoholu? nie na byciu absytentem, po prostu wypicie jednego dwa drineczkow w miesiącu jak się ma ochotę. Sporo znajomych w ogóle rzuciło alko lub piję znacznie mniej. Tak jak palenie fajek to obecnie wiocha tak możliwe że będzie z upijaniem się za jakiś czas.
#a-----l
#a-----l

wicherq +55

nie widzisz w tym problemu?
tak z ciekawosci pytam, jak sie na to pisowcy/konfederaci zapatruja
@_mnemonick_: jak nielegalnie to pewnie prokuratura powinna wkroczyć?
@_mnemonick_: Każdy podsłuch jest nielegalny. Bo nie można nagrywać kogoś bez czyjejś zgody. Ale polityków to nie dotyczy, bo tam każdy ma haki na każdego.
Możliwe, że faktycznie był jakiś wyciek i powiem szczerze, że wkurzyło mnie to, że tej sprawy nie wyjaśnili. Z drugiej strony jednak, w mojej ocenie, to wciąż mniejszy kaliber niż to, że się czyjeś prywatne rozmowy nagrywa – i tu się pojawia problem numer jeden – bo w Polsce, jeśli służby nagrywają jakieś rozmowy
To po pierwsze.
Po drugie, ja nie słyszałem tych nagrań, ale skąd to przypuszczenie, że nagrywał to Giertych?
Brzmisz tak, jakby Giertych sam siebie nagrywał, a potem jeszcze te nagrania udostępniał – a przecież nie masz żadnych dowodów na żadną z tych rzeczy.
Możliwe, że użyto Pegasusa, bo coś jeszcze miał na telefonie. Możliwe