Aktywne Wpisy

sarnamarna +42
moje największe osiągnięcie życiowe to jest zrobienie jednego wielkiego pieroga z truskawkami, którego zjedzenie zastępuje zjedzenie około 4 (słownie: czterech) normalnej wielkości pierogów z truskawkami
źródło: 100050811212
Pobierz
PiersKurczaka +18
Ojciec się irytuje, że mam ciągle wentylator na chodzie. Ciekawe czy chodzi mu o kwestie finansowe czy jak. On chyba myśli, że to jakiś potężny koszt, taki wentylator. Kiedyś w sumie raz o tym mówił, ale nie chciało mi się wtedy liczyć i się mądrzyć, bo on swoje lepiej wie i tak.
Dzielimy się rachunkami, ale jak to taki problem, to mu kur&a dorzucę te 3 grosze za godzinę pracy, rany xD
Dzielimy się rachunkami, ale jak to taki problem, to mu kur&a dorzucę te 3 grosze za godzinę pracy, rany xD

Może zapomnieliście, ale w ten weekend lecą trzy wyścigi Formuły Różowy Pasek. Dwa w sobotę: Zaległy za Miami główny i odwrócony, a w niedzielę główny właściwy. Kwale do tych właściwych wygrywa Chloe Chambers przed Palmowski i Pin. Liderka cyklu - Maya Weug daleko z tyłu - P15. Chloe Chong z PP do odwróconego gridu
źródło: image
Pobierz